Tehnomedia FC24 turnir: Gejming, humanost i nezaboravna atmosfera

blog x   T.

Dragoslav Jovanović pobednik je Tehnomedia FC24 turnira u Zaječaru. Takmičari su pokazali svoje veštine pred navijačima, kao da su na velikim svetskim stadionima. Svaki gol slavio se kao da je postignut na pravoj Marakani!

Pikseli lete, džojstici se znoje, a navijači skaču kao da je Zaječar postao virtuelni Wembley! Na košarkaškom terenu u naselju Ključ 3, Zaječar je na trenutak postao epicentar fudbalskog sveta – i to onog gejmerskog! Ovaj događaj nije bio samo prilika da se ljubitelji fudbalskog gejminga okupe i pokažu svoje veštine, već je predstavljao pravi spektakl u kojem su se spojili takmičarski duh, fantastična atmosfera i plemenite namere.

LINKEDIN FEED X  x

Nagrade

Turnir koji se organizuje već 4 godine ove godine okupio je 23 takmičara, od kojih je svaki pružio maksimum u borbi za prestižne nagrade.

  • Najbolji je bio i prvo mesto osvojio Dragoslav Jovanović, koji se radovao vrednom poklonu koji je osvojio i koji mu je uručen na licu mesta, a to je računar TMC Ryzen 3 3200G/B450/240G.
LINKEDIN FEED X  x
  • Drugo mesto pripalo je Alesandru Paniću, koji je osvojio gejmersku stolicu Marvo CH-106.
LINKEDIN FEED X  x
  • Treće mesto zauzeo je Andreja Firković, koji je dobio monitor Tesla 24MC635BF.
LINKEDIN FEED X  x

To nije sve! Svi učesnici su otišli kući sa osmehom, jer su pored glavnih nagrada učesnicima turnira uručene i utešne nagrade.

faab bea edf afce abafcbfc x

“Ukupno je podeljeno oko 30 nagrada i poklona, uključujući slušalice, miševe, tastature, svetleće podloge, kulere, punjače, bt zvučnike, smart satove i još dosta toga. Svaki detalj ovog turnira bio je pažljivo planiran kako bi se svi takmičari osećali posebno.Zahvaljujemo se našim dragim partnerima i prijateljima: Ubit, Hama, Hoco, X Wave, Marvo, Redragon, Rampage, SonicGear, Canyon, Honor, Fantech, Hisense, Fox, Vivax i Philips – čija podrška je bila ključna za ostvarenje ovog uspešnog događaja. Naravno kao i uvek podelili smo i publici zanimljive poklone,” istakao je Stefan Jovanovićkategori menadžer u našoj kompaniji i jedan od organizatora.

Humanost

LINKEDIN FEED X  x

Tehnomedia FC24 turnir nije bio samo prilika za gejming zabavu, već i za humanitarnu akciju, istakao je naš kolega Stefan.

„Novac od kotizacije otišao je u humanitarne svrhe za lečenje male Nede Ranđelović iz Knjaževca. Ovaj događaj još jednom potvrđuje našu posvećenost pružanju pomoći i podrške.Tokom turnira, posetioci i navijači imali su priliku da doniraju sredstva u kutiji koja je bila postavljena na našem stolu, čime su dodatno doprineli plemenitoj svrsi.”

Utisci

Todor Marković, jedan od učesnika turnira, oduševljeno je komentarisao:

„Turnir je sjajan! Igrači su dobri, neke i poznajem. Nagrade su super i prijavljujem se i ja kao takmičar sledeći put.“

Branko Panić je podelio sa nama svoje utiske.

“Živim ovde u kraju i dolazim uvek kada organizujete ovakve turnire. Sviđa mi se atmosfera i što delite lepe poklone.”

Ovaj događaj je deo tradicionalnog turnira “Dođi na basket”, koji organizuju omladina Kotlujevca i Sportski savez grada Zaječara. Tehnomedia je na ovaj način priredila pravi sportski dan za pamćenje, spajajući ljubav prema igricama sa željom da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

LINKEDIN FEED X  x

Fantastična atmosfera, takmičarski duh i sjajno druženje učinili su događaj nezaboravnim. Pripremite se za naredni turnir jer, kao što studije pokazuju, igranje igrica poboljšava koncentraciju i kreativnost. Sve što vam je potrebno za gejming pronaći ćete u Tehnomedia prodavnicama. Možda baš vi osvojite vredne nagrade sledeći put. Vidimo se dogodine – najbolji trenuci tek dolaze!

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

LINKEDIN FEED X  x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *