Veliki popusti i do 50% zbog preseljenja prodavnice

omladinskih x

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i veliku akciju niskih cena u Tehnomedia prodavnici na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 33a.

Naša prodavnica se seli na novu, veću i moderniju lokaciju, kako bismo vam pružili još bolje iskustvo kupovine. Da bismo proslavili ovaj prelazak i zahvalili vam na dugogodišnjoj podršci, pripremili smo nešto posebno za vas – velike popuste i do 50% na naš ceo asortiman proizvoda u prodavnici! Radno vreme prodavnice je od 11h do 20h od ponedeljka do nedelje.

  • Akcija traje od 19. do 25. juna.

Od bele tehnike, televizora, telefona, do malih kućnih aparata, naše police su ispunjene raznovrsnim proizvodima koji će zadovoljiti različite potrebe i ukuse. Pravi je trenutak da opremite svoj dom novim uređajima, ili jednostavno da zamenite stare i dotrajale, jer naša prodavnica ima sve što vam je potrebno.

Ovo preseljenje predstavlja novu etapu u našem poslovanju i želimo da vam pružimo specijalnu mogućnost da iskoristite neke od najboljih ponuda koje smo ikada pripremili. Uz našu široku paletu proizvoda, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe ili svoje najmilije.

Kako biste iskoristili ove neverovatne popuste, posetite našu prodavnicu u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu, preko puta A bloka i Delta City-ja. Naš tim ljubaznih prodavaca će vam rado pomoći da pronađete savršen proizvod i odgovore na sva vaša pitanja.

Ovo je jedinstvena prilika da uštedite novac dok nabavljate kvalitetne proizvode koje volite. Ne propustite ovu šansu i iskoristite neverovatne popuste i do 50%! Popusti važe za sve načine gotovinskog plaćanja.

Hvala vam još jednom na vašoj podršci i poverenju. Radujemo se što ćemo vas uskoro dočekati na našoj novoj lokaciji i pružiti vam još bolje iskustvo kupovine.

  a effbafdbdbeaddcbbdecd bcfeead x
   acaafccfdbcacdfeddbfeefdbef ebddf x
  a bceaadcbffebdaddabdaac bfecbefbe x
  a afdeeceacafbafffebdf dcda x
  a cffaebcaaeabbfcbedefffaacaa cfbd x
  a afebabbaafabffeefdeafbbddbfd bbeabb x
Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. babaedeeeeebbabc?s=&#;d=mm&#;r=g Slavko Radulović says:

    Kako na rate Online porudžbina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *