Veš mašine sa gornjim punjenjem

naslov

Za mala kupatila idealne su veš mašine sa punjenjem odozgo.

Svakodnevni život je nemoguće zamisliti bez veš mašine. Ako je vaše kupatilo malo ili stambeni prostor i nemate dovoljno mesta da je smestiti, rešenje je mala veš mašina, odnosno uzana sa gornjim punjenjem.

image

Ove veš mašine su odličan izbor za samce, studente i manje porodice. Možete izabrati one manjeg kapaciteta ili većeg gde možete smestiti veću količinu veša: od 3, 5,5 6, 6,5, 7, 8 kg veša.
Izvlačenje veša iz mašina sa gornjim punjenjem je lako i praktično. Ne morate da se savijate prilikom izvlačenja veša.

Veoma je važna kategorija kvaliteta pranja, a ovi uređaji iz Tehnomedie pružiće vam najbolje. Odlično isceđen veš, besprekornu čistoću kao i savršenu belinu opranog veša dobićete sa ovim uređajima. Poseduju brojne programe pranja, a pored onih osnovnih tu su i opcije za dečiju ili sportsku odeću, eco, brzo pranje, sa doloženim startom i slično. Određene funkcije će dugo sačuvati vaš obojeni veš. Tu je i mogućnost čišćenja bubnja. Programi za osetljive materijale , vunu, ubrzano pranje i skraćeno vreme. Bićete bezbedni sa Child Lock opcijom i preduprediti igranje dece s veš mašinom. Za one sa osetljivom kožom ili decu koristiće vam opcija dodatnog odnosno ponovljenog ispiranja. Tragovi deterdženta na odeći će nestati, a veš će biti čist i maksimalno ispran.

image

Veoma su bezbedne i sigurne pa tako na primer poseduju program zaštite od izlivanja vode Aqua Stop, funkciju kontrole stabilnosti. Zahvaljujući Aqua Stop programu doći će do prekida dovoda vode u aparat ako dođe do oštećenja unutrašnjeg dovodnog creva. Veš mašina će se automatski zaustaviti ukoliko senzor oseti neku nestabilnost pomoću funkcije kontrole stabilnosti.

Sve one su energetskog razreda A i to čak do A+++ -30%. To znači da su veoma efikasne i štedljive. Ako trošite više vode, trošićete i više struje, a samim tim potrebna vam je za zagrevanje i više energije. U to ćete se uveriti na mesečnom nivou kada dobijete račune za utrošenu struju i vodu koji će biti mnogo manji nego što ste očekivali. Sve su sa inverter motorom. Oni se ne pregrejavaju. One koriste magnetno polje i ne dolazi do kontakta i trenja prilikom rotacije. Samim tim sve mašine rade tiše, jer se motori manje habaju, a samim tim i potrošnja energije je mnogo manja. Ušteda je veća, a vreme pranja može biti kraće i do 25 %.

image

Odličan izbor su veš mašine sa punjenjem odozgo. S obzirom na manju veličinu lako ćete je uklopiti. Idealne su za male i uže prostore. Nisu bučne. Ono što je sigurno, je da će vas veš mašine sa gornjim punjenjem kupljene u Tehnomedia maloprodajnim objektima dugo i sigurno služiti. Izuzetnog su kvaliteta, sa brojnim funkcijama i programima i besprekornim rezultatima. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia nudi najbolje uslove kupovine i brojne mogućnosti plaćanja. Kupovinu možete obaviti i iz fotelje, online ili pozovite Call centar na 011 44 44 888. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

  1. abbbfb?s=&#;d=mm&#;r=g Novica Djordjevic says:

    Kupio sam masinu Midea pre dve nedelje i jako se cuje dok radi. Odradi ceo program, ali lupa ves po njoj i jako se cuje bubanj. Punjenje odozgo.

    • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

      Poštovani Novice, iako se trudimo da obezbedimo najbolje za naše cenjene kupce, na kvalitet uređaja ne možemo uticati jer svi stižu fabrički upakovani i otvaraju se ispred Vas ili ih Vi sami raspakujete kod kuće. Možete otići u prodavnicu i našem prodavcu prijaviti reklamaciju uređaja.Srdačan pozdrav. Vaša Tehnomedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *