Povoljnost za lovce

x Lovci

Lovci sa važećom lovnom kartom imaju popust prilikom kupovine u Tehnomedia prodavnicama.

Nedavno je predstavnik kompanije Tehnomedia centar, regionalni menadžer Vladimir Dodić potpisao protokol o saradnji sa predstavnikom Lovačkog saveza Srbije.

  ebcaefddebcfafbceaeccb ccaaa x

Svi lovci sa važećom lovnom kartom koji su članovi udruženja Lovačkog saveza Srbije, (osim lovnih karata sa crvenim pečatom Lovačkog saveza Srbije) dobiće popust u iznosu od 5 % prilikom kupovine proizvoda iz celokupnog asortimana Tehnomedie.

  ffdcfdabfdfcabfffebbdffce fcabf x

Od sada će lovci moći po povoljnijim cenama da kupuju u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia nudi široka asortiman i izbor robe prilagođen zahtevu potrošača, najbolje cene. Ljubazni i dobro obučeni prodavci će odgovoriti na sva vaša pitanja i zahteve. Podsećamo vas da se u bogatoj Tehnomedia ponudi nalazi više od 15 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Tehnoimedia je lider u oblasti: bele tehnike, tv, audio i video uređaja, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, malih kućnih aparata, periferije, baštenske opreme…

Lovački savez Srbije je osnovan 13. oktobra 1896. godine i danas broji preko 80.000 lovaca za očuvanje prirode u Srbiji.

Sve o ponudi i lokaciji prodajnih objekata Tehnomedie možete pogledati ovde. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

 1. acdcddfccda?s=&#;d=mm&#;r=g Bojan says:

  Koliki je popust za lovce sa vazecom lovnom kartom posto to nije naznaceno? Moze li se popust iskoristiti i na vec snizene proizvode?

  • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

   Dragi Bojane,
   popust u iznosu od 5 % odnosi se samo na gotovinsku cenu. Za proizvode koji su već sniženi popust ne važi. Vaša Tehnomedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *