Mala stvar koja će vam ulepšati dan

x sisac dzemper

Stare bluze, džemperi, kaputi, šalovi, kape povratiće stari sjaj uz šišač džempera.

Ne želite da se odreknete neke stare omiljene garderobe, ali ste očajni jer su se od nošenja i čestog pranja pojavile “gromuljice” na nekim starim džemperima? Imamo predlog. Jedna sitnica i mala stvar koja će rešiti taj problem zove se šišač džempera.

Šišač džempera – Clatronic MC 3240 je samo jedan od modela koji možete nabaviti u Tehnomedia prodavnicama. Sve nepoželjne dlake ili sitne kuglice, “gromuljice” možete veoma brzo i jednostavno otkloniti uz pomoć ovog aparata.  Filter hvata čak i one najsitnije i najdosadnije i ubacuje ih odmah u svoj mali kontejner koji se lako prazni. Radi pomoću dve baterije od 1.5 V. On se sastoji od elektromotora i metalne oštrice, žileta kojima šiša odevni predmet. Plastičnom maskom mozete da podesite koliko visoko ćete da šišate, a u posebnu pregradu skuplja se sav otpad koji ošišate. Ovaj šišač je praktičan, mali i nije bučan.

x Sisac dzempera

Mali aparat šišačem za džempere  otkloniće sve sitne male loptice  koje kvare izgled određenom komadu garderobe i čine da izgleda staro i neuredno. Uz pomoć ovog šišača oslobodićete se viška dlačica i ućebanih vlakana sa svih materijala i samim tim je osvežiti i obnoviti.
U Tehnomedia prodavnici izaberite između proizvođača: Clatronic ili Philips.
 Aparat za šišanje džempera je efikasan za sve materijale i tkanine i za par sekundi vaša garderoba će ponovo izgledati kao nova. Upotreba je bezbedna, jer on neće oštetiti odeću, izgrebati je, iseći ili pocepati. Ovaj aparat osim za odeću može da se koristi i za prostirke, nameštaj, ćebe, na automobilskim sedištima, … Sve što bi trebalo da uradite je da posetite Tehnomediu i nabavite šišač za džempere.
Uz pomoć ovog aparata vaše omiljene stvari povratiće stari sjaj

Posetite  TEHNOMEDIA CENTAR  i uverite se u odličan izbor koji imamo. Očekujemo vas. Dobro došli.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *