Pametni satovi su potreba i ukras

x Pametne narukvice

Smart watch pruža mnoge mogućnosti. Od onih osnovnih poput kalendara, kalkulatora, tačnog vrema pa do najsloženijih poput povezivanja sa mobilnim telefonom i prikaza raznih multimedijalnih sadržaja.

Pametni satovi podržavaju mnogo programa i aplikacija zahvaljujući kojima će vam biti olakšano obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ako želite da se razonodite, putujete, idete na posao, putovanje ili se bavite sportom i nekom fizičkom aktivnošću ovakav sat jednostavno morate da imate. Moći ćete da se povežete sa pametnit telefonom zahvaljujući bluetoothu koji je ugrađen u ove satove i preko sata lako ćete pristupiti svim aplikacijama koje želite na svom mobilnom. Sada uz njihovu pomoć možete jednostavno da proveravate e-poštu, da preuzimate pozive i još mnogo toga. Ono što je potrebno da uradite je da dodirnete dugme ili prevučete ekran. Posetite Tehnomedia centar i izaberite odgovarajući model.

Smart watch satovi su veoma praktični i korisni. Ako ste sportski aktivni, radite, želite da budete dobro organizovani i sviđa vam se kako izgledaju i kako si dizajnirani, svratite u Tehnomedia prodavnicu po svoj sat.

x Smart Watch

Pametni satovi su sve popularniji, kao i narukvice, a o tome svedoči veliki broj proizvođača koji puno ulažu na ovom polju od tehnoloških giganata. Smart watch nudi dobro trajanje baterije, ima brojne “pametne” funkcije a radi i kao fitnes narukvica.

Posetite Tehnomedia centar i pronađite pametni sat, koji predstavlja najnoviji trend povezivanja dok ste u pokretu. Odaberite neki od modela: ACME, CORDYS, ELARI, FIT PRO UP, FITBIT, HONOR, HUAWEI, MYKRONOZ, SAMSUNG, XIAOMI, …

Po izgledu se ne razlikuju od običnih satova, ali pružaju mnogo više mogućnosti. U kućište sata je ugrađen takozvani ,,mini računar” i ekran. Prikazuju vreme a zahvaljujući mnogim senzorima možete slušati muziku, a mere broj vaših pređenih koraka, otkucaje srca, navigaciju…

Modernog su dizajna i oblika, a malih dimenzija i laki tako da ih možete koristiti kad god poželite. Sportisti ih obožavaju jer mogu sve parametre treninga da prate.

Pametni satovi za decu su nešto što je neophodno vašim mališanima radi njihove i vaše sigurnosti. Na taj način u svakom trenutku znaćete gde se nalazi vaše dete jer ćete pratiti njegovu lokaciju pomoću aplikacije. Komunikacija je laka i jednostavna pomoću ovog sata.

Pametni satovi na tržištu postoje još od sedamdesetih godina prošlog veka, ali tek su poslednjih godina stekli veliku popularnost. Veoma su praktični, a primamljiva je i njihova veličina. Kao prvo, mnogo su manji od telefona, lepo izgledaju na zglobu ruke, uvek su sa vama, tako da su veoma praktični. Sve bitne notifikacije će biti na vašem satu i nećete propuštati pozive. Smart satovi su pametni uređaji koji mogu da se sinhronizuju pomoću Bluetooth-a i NFC-a sa vašim pametnim telefonom, tabletom i drugim uređajima kako biste ostali povezani gde god da se nalazite. Preko displeja svog pametnog uređaja možete da igrate igrice, ćaskate preko društvenih mreža i još mnogo toga. Ostaje vam samo da odaberete model.

x Smart Watch Games

Ovaj sat i brine o vama. Meri pređene kilometre, puls, utrošene kalorije…

Prednost je i što baterija traje duže nego na telefonima. U zavisnosti od vrste sata mogu da traju i 18 sati, a ima i onih koji mogu da izdrže i jedan dan bez punjenja u zavisnosti koliko koristite funkcije svog pametnog sata.

TEHNOMEDIA CENTAR nudi ODLIČAN IZBOR. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

  1. eaccfccbb?s=&#;d=mm&#;r=g Bojan Nastosijevic says:

    Postovani, molim za info da li u ponudi imate Sport Smart Watch koji se moze koristiti i u bazenu prilikom plivanje (meri preplivanu distancu, brzinu plivanja,…)?
    Hvala unapred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *