Uvek topli napici

Topli napici

Električni bokali služe za grejanje vode za čaj, instant kafu, topla pića. Ovaj aparat je neophodan u svakoj kuhinji.

Kada se ujutru probudite uvek vam nedostaje neki minut i nemate vremena za čekanje da jutarnju kafu kuvate u džezvi. Zato je električni bokal pravo rešenje, jer ovaj aparat vodu zagreje za tili čas. U Tehnomedia prodavnicama izbor je veliki.

x mali kucni

Električni bokali su laki za upotrebu i veoma funkcionalni – poseduju automatsko isključivanja  kao i regulator tačne temperature, a postoji i mogućnosti održavanja toplote vode.

Električni bokali vrlo su praktični uređaji za brzu pripremu toplih napitaka, uglavnom kafe i čaja. Kapacitet vode koju je moguće zagrejati u njima najčešće se kreće do 1,8 litara, a ono što je svojstveno većini ovih bokala je indikator nivoa vode, pa neki modeli čak pokazuju koliko je potrebno za jednu šolju, čime se smanjuje potrošnja energije.

Pri izboru električnog bokala, potrebno je obratiti pažnju na kapacitet bokala, koji je važan ukoliko se sprema veća količina kafe ili čaja, kao i snaga motora. Razlikuju se i po posebnim performansama, kao što su podešavanje i održavanje temperature. Poželjno je i da imaju filtere za kamenac koji se može skidati i prati, što je praktična opcija koja omogućava da uređaj stalno bude čist.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *