Spas od vrućine – VOX pokretna klima

Klima

Klima sa oznakom VPA 14 poznatog brenda VOX electronics jedna je od najtraženijih na našem tržištu kada su u pitanju prenosivi modeli.

Nekada su klima uređaje mogli sebi da priušte samo oni sa dubljim džepom. Danas je situacija drugačija. Obradujte sebe pokretnom klimom izuzetnog kvaliteta kompanije VOX koja misli na svoje potrošače i visok kvalitet nudi po pristupačnoj ceni.

Koliko puta ste poželeli da klimu prenesete iz jedne u drugu prostoriju kako biste se dobro rashladili? Sa ovim uređajem rešićete taj problem veoma lako i jednostavno. Smestite je na pod, a zahvaljujući točkićima po potrebi je možete seliti gde želite jer je praktična za korišćenje i lagana tako da je i lako pokretna.

Kod ove klime nema montaže jer se ne sastoji od spoljne i unutrašnje jedinice kao klasične kućne klime, već je samo jedan uređaj i sve je na dohvat ruke. Naravno ovakvi aparati imaju crevo prečnika 10-ak centimetara za odvod toplog vazduha za koje je potreban otvor u zidu.

klimavox x

Zanimljiv podatak vezan za ovaj VOX-ov model je što on dolazi sa kapacitetom od 14 000 BTU što je velika prednost u odnosu na konkurenciju zato što su prenosne klime najčešće niže energetske klase i manjeg kapaciteta pa su namenjene manjim prostorijama. Ovakav kapacitet omogućava korisniku da ohladi prostoriju daleko brže i efikasnije od bilo koje klasične klime kapaciteta 12 000 BTU.

Model VPA 14 ima energetski razred A što znači da je njegova potrošnja struje više nego prihvatljiva i iznosi nešto manje od 1,5 KW na sat u optimalnim uslovima. Ovaj klima uređaj krasi prirodni gas R290-propan koji je baziran na ugljovodoniku i spada u red prirodnih rashladnih fluida koji se koriste u industriji hlađenja i klimatizacije. Ovakvi fluidi su najpovoljniji kada je u pitanju uticaj na životnu sredinu jer veoma malo utiču na globalno zagrevanje. Nivo buke kod ovog modela je u nekom srednjem rangu i iznosi 64 Db.

klimavox x

Može se upravljati daljinskim upravljačem. Poseduje mnoga podešavanje, kao na primer za samoisključivanje ili stanje spavanja. Od dodatnih funkcija izdvajaju se i: auto restart, sistem protv stvaranja buđi, gljivica i bakterija kao i deep sleep mode koji omogućava automatsko podešavanje temperature koja vam obezbeđuje prijatno spavanje u vrelim noćima uz minimalnu potrošnju struje. Zdrav prostor i prijatnu atmosferu doživećete uz ovu klimu.

Brend VOX je sa ovim modelom napravio veliki uspeh i svakako zaslužuje preporuku ukoliko vam je potreban ovakav aparat u kući ili na poslu.

vox klima

VOX…

Ovaj brend je prepoznatljiv po potrošačkoj elektronici i malim kućnim aparatima. VOX electronics je kompanija koja je nastala 2003. godine, a njeno sedište je u Beogradu. U kompaniji rade vrhunski stručnjaci iz različitih zemalja širom sveta koji se bave kreiranjem, dizajnom i proizvodnjom električnih uređaja za svakodnevnu upotrebu. Ova internacionalna kompanija svakodnevno unapređuje svoje proizvode, kreira nove sa ciljem da poboljša kvalitet života potrošača. Prate trendove, stalno se usavršavaju i koriste nove tehnologije. VOX je poznat brend koji je visoko pozicioniran i lider u pružanju usluga kvalitetnog servisa.

Posetite neku od prodavnica TEHNOMEDIE širom Srbje i kupite VOX pokretnu klimu izuzetnog kvaliteta po najpovoljnijim uslovima plaćanja. Bićete bezbrižni, sigurni i mirni godinama uz ovaj rashladni uređaj. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

3 Responses

 1. cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

  U Beogradu nas možete pronaći na 5 lokacija. U Požeškoj 72, Žičkoj 1, Vojvode Stepe 318, Auto put za Zagreb 18 i Agostina Neta 14.

  Srdačan pozdrav,
  Vaša Tehnomedia

 2. dcdaeebeeddd?s=&#;d=mm&#;r=g Dragana Maric says:

  Koja je cijena vox pokretne klime sa dostavom za B. Luku? Hvala

  • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

   Poštovana Dragana, za sada je dostava uređaja i aprata moguća samo na teritoriji Srbije. Srdačan pozdrav. Vaša Tehnomedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *