Tehnomedia u Leskovcu

otvaranje leskovac

U Leskovcu je 8. aprila otvorana 51. prodavnica Tehnomedie po redu, a prva u ovom gradu. Interesovanje posetilaca je bilo veliko i Leskovčani nisu krili oduševljenje što je jedna ovakva kompanija došla i u njihov grad. Podeljene su i vredne nagrade. JUG MEDIA je zabeležila atmosferu s otvaranja.

Na površini od oko 1.000 kvadrata danas je u Ulici Kralja Petra Prvog u Leskovcu, u zgradi nekadašnjeg Monopola, otvorena prva prodavnica domaće kompanije „Tehnomedia“ sa oko 15.000 artikala za kućne potrebe, od bele tehnike, preko televizora, električnih šporeta, mašina za pranje veša i sudova, mobilnih telefona i bezbroj malih kućnih aparata, a sve po pristupačnim cenama i na odloženo plaćanje.

tehnomedia naslovna

Posao je dobilo 14 radnika iz Leskovca.

tehnomedia

Regionalni menadžer Tehnomedie Vladan Milovanović kaže da je Leskovac vrlo zanimljivo tržište za ovu domaću firmu sa tradicijom dugom dve decenije.

tehnomedia menadzer regionalni

„Zato smo odlučili da se pozicioniramo sa najvećom radnjom na jugu Srbije. Što se tiče asortimana, bukvalno smo se trudili da imamo sve što može da se nađe trenutno na tržištu. Mislim da naši potrošači mogu da dođu i pronađu ovde od kabla do mašine za pranje veša. Akcenat je i na poznate svetske brendove kao je što je Mile, najjači nemački brend što se tiče bele tehnike, zatim Samsung, LG, Elektroluks, Kandi, Boš i parteći brendovi poput Gorenja, Beko, Voks…“.

Milovanović kaže da su i cene u Tehnomedii konkurentne.

„Tehomedia se zadnjih nekoliko godina trudi da ima najniže i najpristupačnije cene u odnosu na sve naše konkurente. Redovno pratimo tržište i trudimo se da budemo najbolji što se tiče cena“, objašnjava.

tehomedia – 8

Novi prodajni objekat Tehnomedie otvoren je svečano u 9 sati u prisustvu predstavnika gradske vlasti, a prodavnica se polako punila kupcima.

Mladi bračni par Marjanović je zanimala mašina za pranje veša.

„Došli smo zato što smo pročitali da može da se pazari i čekovima na odloženo plaćanje, ali sada, evo, ne možemo da se odlučimo u mnoštvu poznatih marki. Žao nam je što moramo da biramo mašinu manjih dimenzija jer nam je kupatilo usko“, priča ovaj mladi par.

Skoro svi artikli su danas na akciji sa popustom od 15 do 30 posto, a nagrade za kupce veoma privlačne.

„Svaki peti i pedesetprvi kupac dobija na poklon mašinu za pranje sudova, zatim, televizor, prečišćivač vazduha i monitor za kompjuter ako kupi robu u vrednosti preko 10.000 dinara. A kupovina se, pored gotovinom, može obaviti karticima i čekovima na 12 mesečnih rata i putem kredita, odnosno, administrativnom zabranom na 30 rata. Sve to se završava na licu mesta uz ličnu kartu“, objašnjava poslovođa prodavnice Tehnomedia u Leskovcu Lazar Mitić.

I pre nego je prvi kupac dobio nagradu, u leskovačkoj prodavnci Tehnomedie pojavila se Aleksandra Đorđević iz Leskovca.

tehnomedia dobitnica

Ona je preko Instagrama Tehnomdie osvojila nagradu u vidu štampača.

„Od 287 komentara, ja sam izvučeni dobitnik nasumičnim izborom. Presrećna sam jer nisam imala štampač, a nekako sam verovala da ću biti dobitnica“, kaže ova mlada Leskovčanka, koja je zaposlenima donela na poklon krofnice.

tehnomedia – 9

Otvranju prodajnog obejkta Tehnomedie prisustvovala je i većnica grada Leskovca Aleksandra Đorđević koja je kazala da je i Leskovac postao član Tehnomedie.

tehomedia poslovodja vecnica x

„U prodajnom prostoru Tehnomedie građani mogu pronaći sve što im je potrebno za opremanje doma, od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja. Posebno nas raduje činjenica da će otvaranjem ovog objekta, u koji je uloženo skoro 200.000 evra, 14 naših sugrađana naći zaposlenje“, istakla je Đorđevićeva, poželevši dobrodošlicu ovom trgovinskom lancu u grad na Veternici, objavio je portal juGmedia.

Najsrećniji su na otvaranju dobili i vredne poklone. Pet 51. kupaca koji su obavili kupovinu veću od 10 000 dinara dobili su: laptop, televizor, sudo mašinu, monitor i prečišćivač.

Marko Draganić, 51. kupac, nije krio svoje oduševljenje kada je saznao da je on prvi dobitnik poklona HP laptopa 15-gw0010nm 31Y01EA koji mu je prodavac uručio na licu mesta.

  n x

Mihajlo Antić je bio u neverici kada mu je saopšteno da kao 102 kupac na poklon dobija veliki FOX DLED televizor 55DLE688 Smart 4K i nije mogao da sakrije osmeh ispod maske.

  n x

Dušan Stojimenović je bio srećne ruke i kao 153 kupac na poklon dobio Bosch mašinu za pranje posuđa SMS2HTI60E.

  n

Brankica Sokolović, 204. kupac je na poklon od Tehnomedie dobila fantastičan  HP monitor 27 V27i 9SV94AA.

  n

Julija Mladenović, 255. kupac je od Tehnomedie dobila na poklon Xiaomi prečišćivač vazduha Mi Air Purifier 3C.

  n

Radno vreme Tehnomedie u Leskovcu je radnim danima i subotom od 8 do 20 sati, a nedeljom od 9 do 16 sati.

tehnomedia naslovna scaled

Na otvaranju su bile poštovane sve propisane zdravstvene mere usled covid epidemije. Obezbeđen je maksimalan nivo bezbednosti i sigurnosti. Poštovala se distanca, svi su nosili zaštitne maske i dezinfikovali ruke, dok su prodavci redovno čistili uređaje i sve ostale površine.

Veliko interesovanj medija za ovaj događaj pokazuje da je Leskovcu nedostajala jedna ovakva renomirana kompanija kao i maloprodajni objekat.

  n x
  n x
  n x

I ekipa televizije 4S je bila na licu mesta i zabeležila svečano otvaranje Tehnomedia prodavnice u Leskovcu.

I još atmosfere s otvaranja nove Tehnomedia prodavnice u Leskovcu…

  n x
  n x
  n x
  n x
tehnomedia scaled
tehnomedia naslovna scaled
tehnomedia
tehnomedia scaled
tehnomedia scaled
tehnomedia scaled
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

2 Responses

 1. eedadeafaacf?s=&#;d=mm&#;r=g Dijana Jovic says:

  Dali su vam potrebni radnici? Volela bih da radim kod vas.

  • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

   Poštovana Dijana, svoju biografiju sa fotografijom možete poslati na e-mail: marija.malenovic@tehnomedia.rs Ukoliko ne budete odmah kontaktirani, budite uvereni da sve primljene biografije uredno čuvamo u našoj arhivi i bićemo slobodni da Vas kontaktiramo kada se otvore nova radna mesta. Biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo. Srdačan pozdrav, Vaša Tehnomedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *