Hepa filter za usisivač

naslovna

Jedino usisvač sa Hepa filterom može da pobedi nečistoću, prašinu, grinje, mikroorganizame i sve vrste zagađivača.

Ako imate kućne ljubimce ili vam je duvanski dim prisutan u domu moraćete da usisavate češće nego obično.

image

Hepa filter je fini filter koji može da filtrira i najmanje čestice veličine od 0,1 mikrona do 1,0 mikrona. Ovaj filter ima sposobnost visoko efikasnog zadržavanja čestica. Oni mogu biti napravljeni od papira za jednokratnu upotrebu sa staklenim vlaknima u vidu dodataka ili od fluoroplastičnih vlakana koji se mogu prati i koristiti više puta.

Potrebno je da hepa filter za usisivač redovno održavate. Rok trajanja usisivaču produžava perivi hepa filter jer se na taj način pranjem oslobađaju krupnije čestice prašine. Poterbno ga je prati jednom u 3 meseca, a promeniti jednom godišnje. Kako bi protok vazduha bio nesmetan i imao što veću površinu napravljen je u obliku harmonike od presavijenog filter materijala. Ako se filter začepi velikim Hepa česticama onemogućen je prolaz vazduha kroz usisivač i potrebno ih je ukloniti. Na taj način kao i redovnim održavanjem obezbeđuje se dugoročna filtracija izduvnog vazduha aparata.

Potrebno je da se prvo očiste i usisaju glatke površine kao što su pločice, parket, laminat i naravno tepih i tapacirani nameštaj. Važno je da se te usisane čestice ne raspršuju i ostanu u posudi usisivača. Zahvaljujući ovom filteru raskrstićete sa najsitnijom mikro prašinom i bakterijama koje izazivaju iritacije, kašalj i alergijske napade.

MCIM IC BO Cylinder AirTurboPlusNozzle ProAnimal x

Prašina je svuda oko nas i ne samo na podu. Na visećim elementima, ormarima, policama i teško dostupnim mestima i za takvo usisavanje štapni usisivač opremljen Hepa filterom je pravo rešenje. On će besprekorno počistiti i dopreti i tamo gde ste mislili da ne možete dosegnuti. Snažan je, lagan i efikasan. Najvažniji je dobar i kvalitetan vazduh koji udišemo. Zahvaljujući HEPA filteru koji tvara izduvni vazduh koji je čistiji od vazduha u prostoriji disaćete lako. Idealan je za osobe koje imaju problema sa alergijama jer on filtrira 99,95% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađujućih materija.

Morate sačuvati zdravlje i obezbedili čistoću i sigurnost domova. To je moguće sa usisivačima koji poseduju HEPA filter. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *