Štedite vreme

x   T.

Brzo se živi i uvek nam nedostje vreme. Najviše sati utrošimo u kuhinji oko pripreme jela. Pomoću savremenih aparata koji poseduju pametnu tehnologiju uštedećemo sate i sate.

Mali moderni kuhinjski aparati će vam olakšati i ubrzati kuvanje, a verovali ili ne pripremljeni obroci biće zdraviji i kvalitetniji, ukusi bogati i sočni.

image

Friteza na vruć vazduh je kućni aparat koji prži bez ulja. Sada ćete moći svoja omiljena pržena jela poput pomfrita, piletine i slično da pripremite sa 80 % manje masti i uživate u obroku bez griže savesti. Ovaj aparat štedi vaše vreme i vi mu niste potrebni dok radi. Jedini posao koji imate je stavite namirnice i uključite program rada. Sve vrste mesa, povrća, pečurke kao i slatkiše poput krofni na primer možete pripremiti na zdrav način u ovoj fritezi. Ovom aparatu za pripremu jela ne treba ulje već oko namirnica kruži vreo vazduh. Podešavate temperaturu od 80 do 200 stepeni po potrebi.

image

Zdrav i ukusan ručak dobićete i iz ekspres lonca. Ovaj lonac je veoma efikasan i pametan. Samo stavite namirnice koje želite u njega i on će sve sam uraditi i spremiti. Njegova zapremina je sasvim dovoljna da pripremi porodični ručak. Vreme kuvanja je skraćeno, a svi vredni hranljivi sastojci i ukusi sačuvani. Veliko duplo dno omogućava bržu apsorpciju toplote. Aparat je bezbedan za sve vrste izvora toplote, uključujući i indukciju. Verovali ili ne u njemu možete skuvati supu ili pasulj za otprilike 25 minuta, čorbu za pola sata, prinač 12 minuta, gulaš za oko 20 minuta, ribu za 5 minuta, a piletinu 13 minuta.

image

U kuhinji vam je potreban dobar i kvalitetan multifunkcionalni mikser. Da li će testo biti umešeno kako treba ili fil i krem za torte i kolače dobro umućen zavisi od kvaliteta miksera. U Tehnomedia prodavnicama izbor je odličan. Ako je potrebno da izaberete samo jedan uređaj za kuhinju neka to bude kvalitetan i dobar mikser sa posudom, jer od njega sve zavisi. Ubacite u posudu potrebne sastojke i namirnice i uključite ga. za to vreme obavićete druge poslove u kuhinji, a ceo posao će mikser sam završiti.

image

Za brzu pripremu hrane potreban vam je secko. Lako ćete iseckati šargarepu i ostalo povrće za desetak sekundi. Raskrstićete sa mirisima belog i crnog luka. Secko definitivno štedi vreme u kuhinji. Pored toga štp secka možete u njemu pripremiti i pire, paštete i slično. Dvostruki noževi od nerđajućeg čelika sve će obaviti jednostavno.

Ako želite zdravo da se hranite potreban vam je multicooker. Verovali ili ne on štedi vreme uprkos tome što sporo kuva hranu. Ovaj aparat će sve uraditi umesto vas dugo i tiho će se krčkati hrana. Samo nasečete sastojke i stavite u njega. Nemoguće je da vam u njemo zagori jelo zahvaljujući specifičnoj izradi i materijalima od kojih je napravljen aparat. Na blagoj i kontrolisanoj vatri se održava ključanje. Hrana se ne može prekuvati. Uprkos tome što će se ručak pripremati od 6 do 10 sati na primer potrošnja struje je neverovatno mala i zato je aparat izuzetno ekonomičan.

Sa ovim aparatima uštedećete na vremenu i posvetiti se drugim aktivnostima, ukućanima, prijateljima i sebi pre svega. Za to vreme čekaće vas spremljen ručak.

Zahvaljujući pametnim kuhinjskim aparatima svakodnevno ćete uštedeti oko 3 sata vremena. Hrana koju pripremate pomoću ovih aparata je zdrava, ukusna i hranljiva.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *