Indesit popusti

x   T.

Iskoristite Indesit akciju i kupite uređaj ovog brenad po nižoj ceni.

Pruža vam se prilika koju jednostavno morate da iskoristite. U periodu od 9. do 15. aprila 2021. možete opremiti vaš dom Indesit uređajima po nižoj ceni za 10%. Kupite online i uštedite. Brzo i lako oprećite dom sa funkcionalnim, pametnim, inovativnim i modernim Indesit uređajima.

image

Birajte: aspiratore, frižidere, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za pranje sudova, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, ugradne mašine za pranje sudova, ugradne mikrotalasne, ugradne ploče, ugradne rerne, zamrzivače, šporete.

Sa uređajima kompanije Indesit koja je najveći italijanski proizvođač bele tehnike bićete prezadovoljni.

Bez frižidera ne možemo a Indesit je odličan izbor. U Tehnomedia ponudi pronađite model po svojoj meri. Različitog su kapaciteta, kombinovani,bez komore za zamrzavanje ili obični. Obratite pažnju i na sistem hlađenja. Možete izabrati: samootapajući, ili sa no frost, frost less, lowfrost tehnologijom.

Neprijatne mirise koji nastaju kuvanjem, prženjem ili pečenjem odstranićete kuhinjskim aspiratorima. Indesit pored odličnog rada karakteriše i lep izgled tako da će se savršeno uklopiti u vašu kuhinju.

Svi uređaji su visoke energetske klase i štedljivi. Poseduju pametne tehnologije izuzetnog su kvalitet ai ono što je sigurno je da će vas dugo služiti. Uostalom prilikom kupovine dobijate sigurnost i bezbrižnost sa petogodišnjom garancijom.

image

Ako želite da kupite mašinu za veš, Indesit je odličan izbor a sada je možete kupiti online po 10 % nižoj ceni. Mašina za pranje ili za pranje i sušenje ili samo za sušenje veša je nešto što je neophodno da imate u svom domu. Ne morate da se odlučite za onu najvećeg kapaciteta i sa najviše programa, već za onu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Izaberite stabilnu i kvalitenu i visoke energetske efikasnosti, a upravo se Indesit takve.

Obični šporeti sa ringlama ili ravnomm pločom, ugradne ploče, ugradne mikrotalasne, ugradne rerne, ugradne mašine za pranje posuđa, proizvođača Indesit je nešto što morate da imate. Vaša kuhinja će izgledati elegantno a zahvaljujući brojnim tehnologijamai funkcijama koje poseduju Indesit uređaji u kuhinji će vam biti olakšano pripremanje hrane. Oni se razlikuju po zapremini i snazi. Tu su i razne mogućnosti pečenja, uklonjive police i specijalni programi namenjeni konkretnoj hrani, na primer, sigurnosne brave za decu i još mnogo toga.

Kupujte pametno. U Tehnomedii vas očekuje maksimalan izbor po minimalnim cenama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *