Za Samsung QLED TV, 5 godina garancije

x Samsung

Kupovinom QLED modela Samsung televizora do kraja godine bićete sigurni i mirni 5 godina.

Tehnomedia vam nudi televizor po meri. QLED televizori karakteriše odličan kvalitet i novi doživljaj koji je najbliži realnom. Ovaj televizor ispuniće vaš dom vrhunskim sadržajima koje možete sami da birate. Sa QLED televizorom počinjete da stvarate svoj pametni dom. QLED serija  je kompatibilna sa još više uređaja, što znači da ih možete povezati i prepustiti se uživanju.

Iskoristite ovu mogućnost petogodišnje garancije i osigurajte svoju bezbednost.

Kupovinom QLED modela Samsung televizora u periodu od 1. oktobra do 31.decembra 2020. ostvarićete mogućnost petogodišnje garancije.

Pravo na produženu garanciju ostvarićete tako što ćete registrovati kupljeni TV najkasnije 15 dana od datuma kupovine naznačenog na datumu, na ovoj stranici.

Registracija je jednostavna. Unesite određene lične podatke kao što su: ime i prezime, email adresa, adresa prebivališta i kontakt telefon, podatke o kupovini (datum kupovine uređaja, prodajno mesto i prikaz/sken fiskalnog računa) i podatke o uređaju (model i serijski broj). Nakon toga putem email poruke biće vam poslato obaveštenje o registraciji i Garantni list za produženu garanciju sa serijskim brojem registrovanog uređaja. Tokom čitavog perioda trajanja garancije čuvajte garantni list za produženu garanciju i račun za kupljeni uređaj.

image

QLED serija SAMSUNG televizora karakteriše vrhunski dizajn i najbolja tehnologija. Možete uživati u QLED televizoru i jedinstvenoj 8K i 4K rezoluciji koja donosi nezaboravne trenutke. Ovi televizori se razlikuju od ostalih. Donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost. 8K rezolucija QLED televizora je 16 puta veća od rezolucije Full HD i donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku na velikom ekranu, a ravnim i običnim slikama daju dubinu i neverovatno vizuelno iskustvo.

QLED televizor analizira svaku scenu i istovremeno precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje pružajući fenomenalan pogled sa više dubine i jačim kontrastima. Imaju moćan procesor (quantum procesor) koji je deo ekskluzivne tehnologije kompanije Samsung. Ovaj inteligentan procesor za mašinsko učenje daje najbolje osvetljenje na ekranu i kontroliše zvuk. Pružaju neverovatno vizuelno iskustvo.

Produženu petogodišnju garanciju nije moguće preneti i/ili iskoristiti za drugi Samsung uređaj osim za onaj koji je registrovan u okviru ove promotivne akcije. Akcija se odnosi isključivo na fizička lica, odnosno na krajnje korisnike a ne na pravna lica, odnosno preduzetnike.

Posetite Tehnomedia prodavnice i kupite Samsung Qled televizor kako biste bili mirni, sigurni i bezbrižni 5 godina. Period trajanja akcije je od 1. 10. do 31. 12. 2020. godine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *