Philips pametne pegle na akciji

x Philips

Od sada možete sigurno i efikasno peglati pomoću Philips parne stanice. Iskoristite ovu neverovatnu akciju i kupite je po znatno nižoj ceni.

Pravo je vreme da nabavite pametne Philips pegle, parne stanice po cenama koje su niže za čak 7 000 dinara za određene modele. Možete izabrati neki od ovih modela a kao krajnji rezultat dobićete perfektno ispeglan veš. Pažljive i moćne tehnologije ispeglaće sve što je potrebno pažljivo, brzo i efikasno.

image

Budite ONLINE u Tehnomedia prodavnici 8. oktobra. Prvih pet korisnika koji ostvare kupovinu Philips modela GC9642/60 parne stanice putem naše ONLINE prodavnice na poklon ćete dobiti Philips GC026 aparat za uklanjanje vlakana sa tkanine.

Pametne pegle Philips parne stanice daju profesionalne rezultate i brzo peglaju. One su najsnažnije i najbrže. Pametne su jer uz pametniji automatski način rada pare ne postoji mogućnost progorevanja.

Možete peglati sve tkanine, od teksasa do svile i ne morate da podešavate temperaturu zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP. Prijatnije i brže ćete završiti ovaj posao pomoću pametnog automatskog načina rada za paru uz senzor  DynamiQ. Philips poseduje moćan mlaz pare koji najefikasnije uklanjaju nabore. Pomoću ove revolucionarne tehnologije neprekidan i moćan mlaz pare savladaće i one najupornije nabore dok će brzo i lako ispeglati deblje tkanine. Rezervoar za vodu možete odvojiti i lako ga dopuniti i pod slavinom, jer je dovoljno veliki. Neprekidno bez dopune rezervoara može da radi oko 2 sata. DynamiQ je pametni senzor koji zna kako se i kada pomera pegla i osigurava generisanje snažnog mlaza pare gde je najpotrebnije. Tkanina se ne oštećuje, odeća se ne lepi, dok je rukovanje lagano i jednostavno.

Ne propustite ovu sjajnu akciju i kupite model koji vam najviše odgovara. Sa parnom stanicom ovog brenda rešićete sve probleme oko peglanja. S obzirom na izuzetan kvalitet bićete mirni i bezbrižni godinama.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *