Bogat zvuk iz Sony soundbar zvučnika

x Blog

Moćan i kvalitetan zvuk priuštiće vam Sony soundbar zvučnik HTS350.CE

Osetljivi smo na zvuk. A ništa ne može da nas oraspoloži kao dobar ton i muzika. Kako bi uživali i zabavili se potreban vam je dobar zvučnik. Dovoljno glasan i kvalitetan zvuk može da vam obezbedi Sony soundbar zvučnik HTS350.CE. Donosi odličan odnos funkcionalnosti, kvaliteta i cene.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj Sony model soundbar zvučnika po povoljnoj ceni i najboljim uslovima plaćanja.

Uživaćete u bogatom zvuku iz jednog tankog zvučnika koji se postavlja ispod ili iznad televizora. Sony soundbar nadograđuje zvuk televizora i ako ste ljubitelj filmova ovako nešto vam je neophodno.

Sony soundbar zvučnik HTS350.CE ima izlaznu snagu od 320 W tako da ćete oživeti svaki film, emisiju ili numeru uz jasnoću i jačinu zvuka. Karakteriše ga 2.1-kanalni prednji okružujući zvuk. Drajveri sa svake strane soundbara daju jasne srednje i visoke tonove, dok bežični niskotonac unosi tutnjajuće niske tonove. Zahvaljujući besprekornom zvuku imaćete utisak da ste u samom središtu dešavnja i u bioskopu, a sve to zbog Sony tehnologije virtuelnog okružujućeg zvuka. Zvuk će dolaziti iz svih pravaca uz S-Force PRO Front Surround. Dublji i bogatiji zvuk pruža moćni bežični niskotonac.

Sa velikim brojem televizora ga možete lako povezati. To ćete uraditi sa samo jednim kablom koji omogućava HDMI ARC, ali ako vaš TV ne podržava HDMI, možete i putem optičkog ulaza.

Pomoću Bluetooth® bežične tehnologije bežično strimujte sve omiljene muzičke sadržaje sa pametnog telefona.

Možete birati režim zvuka i jednostavno podesiti na: automatski zvuk, bioskop, muzika, igre, vesti, sport, standardno. Po želji podešavajte zvučni efekat na: noćni ili glasovni režim.

Ovaj uređaj je izrađen od visokokvalitetnog materijala. Izgleda elegantno a na prednjoj tabli ima završni sloj od bušenog metala koji je prijatan na dodir. Podešavanje i povezivanje zvučnika je lako, a montiranje na zid jednostavno.

Uz Sony soundbar zvučnike uživaćete u muzici, filmovima i drugim sadržajima po želji. Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj zvučnik. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *