Probni period od 100 dana za Bosch

x Bosch susenje vesa

Kupite određeni model Bosch mašine za sušenje veša do kraja godine i ostvarite mogućnost do 100 dana probnog rada.

Pravo je vreme za kupovinu mašine za sušenje veša. Ona je pravo rešenje ako ne želite vlagu u domu i ako nemate terasu. Ako i imate mogućnost sušenja na žici, u ovom periodu to nije ni preporučljivo ni praktično. Zašto biste čekali danima da vam se veš osuši na žici a nakon toga pokupi sve neprijatne mirise iz atmosfere ili ga sušili na radijatorima, kada možete nabaviti Bosch mašinu za sušenje veša.

Iskoristite jedinstvenu Bosch akciju 100 dana probnog rada. Kupite neki od ponuđenih modela i ostvarite mogućnost – 100 dana probnog rada.

Bosch kvalitet je nadaleko poznat. Za razliku od klasičnih mašina, Bosch mašine za sušenje imaju toplu pumpu. Ne upotrebljavaju grejne šipke koje troše mnogo energije za zagrevanje vazduha. Nova tehnologija mašina za sušenje veša Bosch omogućava malu potrošnju struje uz izvarednu brzinu i posebno prilagođene programe.

Nove generacije mašina za sušenje veša Bosch obogaćene su  TwinAir sistemom i AntiCrease tehnologijom koje veš rastresaju i čine da je manje izgužvan. Ovo će olakšati posao mnogim domaćicama kojima peglanje predstavlja pravu noćnu moru. Uređaji poseduju Senso Care tehnologiju koja se prilagođava tipu tkanine. Žurite, a potreban vam je baš određeni deo garderobe. Veš će biti suv onda kada vi to budete hteli. Sa Bosch mašinom za sušenje bićete sigurni i uvek znati na čemu ste i za koje vreme će se veš osušiti delimično ili potpuno.

Pruža vam se jedinstvena mogućnost da testirate najbolje. Za sve kupce određenih modela Bosch mašina za sušenje veša obezbeđen je probni period od 100 dana. Ukoliko ne budete zadovoljni performansama uređaja možete mašinu vratiti u roku od 100 dana od datuma kupovine.

image

Ako mašinu poručite online, plaćanje možete obaviti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Posetite Tehnomedia centar jer vas očekuje maksimalan izbor po minimalnim cenama. Za kupce određenih modela Bosch mašina za sušenje veša obezbeđen je probni period od 100 dana. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *