Happy hour 8. oktobra

x Honor HH x

Budite online, kupite mobilni i uštedite.

Želite da kupite novi mobilni telefon? Pruža vam se jedinstvena prilika da odličan telefon sa sjajnim karakteristikama nabavite po najpovoljnijoj ceni do sada.

Honor 9x može biti vaš po super ceni od  24,990 dinara.

Potrebno je samo da budete ONLINE u TEHNOMEDIA prodavnici 8. oktobra od 18 do 21 sat.

Ovaj telefon odlikuje dobre performanse i sigurna baterija. Možete izabrati model u plavoj ili crnoj boji.

HONOR 9X je android model sa celim ekranom bez notch-a, kamerom na uvlačenje, velikom internom memorijom, inteligentnom AI antenom i trostrukom zadnjom kamerom. Prelepog je dizajna. Posebnim ga čini “X“ pikselizovano 3D staklo, koje je sastavljeno iz više slojeva posebno dizajniranih mikro listića, tako da se svetlost reflektuje na poseban način i presijava se pod kojim god uglom ga gledate.

image

Ovaj model pruža GPU Turbo 3.0 i optimizuje uslove igranja igara tako da ćete moći duže da igrate igrice a telefon se neće grejati. Ovo je jedan od prvih telefona koji poseduje inteligentnu antenu odnosno telefon možete da držite kako želite a mrežni signal ili Wi-Fi vam nikada neće biti prekinuti.

Kirin 710F čipset sa osam jezgara i naprednim GPU čipom, prednja selfi kamera na izvlačenje, sa motorom, zadnja kamera sastavljena od sistema tri sočiva, do 6 GB RAM-a, 128 GB memorije, do 512 GB micro SD podrška, baterija kapaciteta 4 000 mAh i brzo punjenje, GPU Turbo 3.0 za najbolje igračko iskustvo i posebna AI verzija pojačivača signala za Wi-Fi i 4G mreže, kako nikad ne biste ostali bez signala, sve to čini hardver.

Knjige, igrice i filmovi od sada će stvarati potpuno novi doživljaj na ekranu koji je skoro bez ivica. Sistem sa “sakrivenom” kamerom na HONOR 9X telefonu vam neće skretati pažnju sa ekrana prilikom korišćenja. Izbačen je urez (notch) zarad pop-up selfi kamere. Kada želite da zabeležite neki momenat, kamera će se pojaviti u sekundi, pri čemu će se automatski vratiti u kućište telefona kada završite sa fotografisanjem. Iz svakog ugla moći ćete da zabeležite nezaboravne momente. Glavna kamera sa senzorom od 48MP pravi prelepe fotografije. Super-širokougaono sočivo sa uglom pokrivenosti od 120° pruža mogućnost da više elemenata stane u kadar. Ovaj telefon pravi očaravajuće portrete sa vizuelnim efektima kao da se nalazite u fotografskom studiju. Pruža vam i video stabilizaciju profesionalnog standarda, kao da imate kompletnu video ekipu u vašem džepu.

Ovaj inteligentan, unapređen i snažan telefon jednostavno morate da imate. Ne propustite Happy hour akciju 8. oktobra i nabavite ga po povoljnoj ceni.

image

Načini plaćanja za ONLINE kupovinu: karticom prilikom poručivanja, uplatnicom i gotovinom prlikom isporuke robe na adresu (plaćanje pouzećem). Dostava za sve online poručene uređaje čija je vrednost iznad 2,500 dinara je besplatna.

Vreme je za Happy hour akciju. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *