Specijalna Bosch akcija

x

Kupovinom bilo koja 3 velika BOSCH aparata bele tehnike na poklon dobijate 2 u 1 štapni akumulatorski usisivač.

Oktobar je u znaku Bosch-a. Ako ste ljubitelj kvaliteta ovo je pravi brend za vas. U toku je specijalna Bosch akcija. Kupite 3 velika uređaja bele tehnike ovog proizvođača u Tehnomedia maloprodajnim objektima i dobićete na poklon Bosch usisivač.

Akcija traje u periodu od 8. do 29. oktobra.

Svoj dom možete opremiti: aspiratorom, frižiderom, mašinom za pranje i sušenje veša, mašinom za pranje sudova, mašinom za pranje veša, mašinom za sušenje veša, ugradnom mašinom za pranje sudova, ugradnom pločom, ugradnom rernom, zamrzivačem, šporetom.

image

Bosch rerne, kuhinjske ploče i drugi proizvodi ovog brenda olakšaće vam da postignete savršene rezultate tokom pripreme i spremanja obroka. Ugradne rerne su izuzetne. Ako niste sigurni koje je odgovarajuće podešavanje rerne, na primer, koristite funkciju AutoPilot. U zavisnosti od modela rerne, možete birati između 40 recepata. Jednostavno podesite rernu na displeju, unesite dodatnu težinu jela i pritisnite „start“. AutoPilot zatim preuzima pripremu jela i određuje grejni režim, temperaturu i trajanje pripreme. Rerne sa funkcijom Assist automatski podešavaju rernu. Ne morate više da brinete o odgovarajućoj temperaturi ili grejnom režimu. Jednostavno na TFT displeju osetljivom na dodir izaberite jelo koje želite da pripremite, a vaša rerna će automatski podesiti idealan grejni režim, temperaturu i trajanje pripreme. Svako jelo biće uspešno pripremljeno jednostavnim dodirom dugmeta.

image

Bosch ploče za kuvanje su savršene. Predstavljaju kombinaciju najnovijih tehnologija Bosch indukcionih ploča i aspiratora u jednom aparatu. Ugrađeni ventilacioni modul izvlači paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru. One koriste manje električne energije i veoma su pouzdane.

Mašine za sušenje veša su u ovom jesenjem i zimskom periodu tražene. Nemate dovoljno prostora za sušenje u stanu ili ne želite da vam danima stoji na žici i zato iskoristite ovu akciju i kupite model koji vama najviše odgovara. Bićete zadovoljni kvalitetom i njenim mogućnostima. Služiće vas godinama tako da ćete i zaboraviti kada ste je kupili. U Bosch mašinama za sušenje veša vaša odeća će trajati druže. Blag topao vazduh, pametni programi i bubanj je konstruisan tako da štiti tkanine. Ove mašine koriste toplotnu pumpu bodnosno zadržavaju i ponovo upotrebljavaju vrući ispušteni vazduh i tako se dobija veći deo energije za naredni postupak sušenja. Samim tim i ušteda energije je velika.

image

Sa Boschom bićete zadovoljni, srećni i sigurni, a uobičajene aktivnosti obavljaćate brže i jednostavnije.

Usisivač koji ćete dobiti na poklon odmah nakon obavljene kupovine je Bosch BCHF216B model štapnog usisivača.

Ovaj štapni usisivač je bez kabla i veoma fleksibilan i praktičan. On je 2 u 1 odnosno i ručni i baterijski u jednom uređaju. Sa visokim je performansama i idealan pomoćnik za brzo čišćenje između dva usisavanja. Zahvaljujući visokoj efikasnoj tehnologiji bez kese i četki temeljno čisti sve tipove podova. Jednostavano se upotrebljava, čisti i čuva zahvaljujući maloj težini i sistemu Easy Clean System.

image

Bosch stalno razvija nove tehnologije koje olakšavaju život u domaćinstvu. Sa Boschom bićete zadovoljni, srećni i sigurni, a uobičajene aktivnosti obavljaćate brže i jednostavnije.

Iskoristite ovu pogodnost i akciju i posetite neku od Tehnomedia prodavnica. Kupite Bosch i dobićete još. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *