Lako i brzo peglanje

philips pegla

Sa Philips parnim stanicama savršeno, jednostavno i brzo opeglaćete sve što želite

Peglanje zna često da bude zamerno. Niko ne voli sate i sate da provodi pored daske za peglanje. Ovaj problem rešiće čarobna Philips parna stanica. Maksimalni rezultati uz minimalno uloženog truda su krajnji rezultat. Ne postoji rizik da oštetite tkaninu i veš, kao i da dođe do kapanja vode sa ovom peglom.

Posetite Tehnomedia prodavnice i iskoristite Philips akciju. Modele parnih stanica ovog brenda po povoljnoj ceni kupite do kraja meseca i uštedite.

Izaberite model pegle po svojoj meri. Pve pegle su sigurne, bezbedne, kvalitetne i jednom rečju savršene.

image

Sa Philips parnom stanicom možete peglati sve. PerfectCare Elite je najbolja i najefikasnija Philips pegla sa parnom stanicom. Sa OptimalTEMP, sada možete da peglate sve. Od teksasa pa do svile i bez podešavanja temperature. Ova opcija garantuje da neće biti progorevanja tkanine, kao ni sjajnih tragova. Nije potrebno da podesite temperaturu. Slobodno možete da je ostavite položenu na garderobi. Zahvaljujući pametnom automatskom načinu rada za paru brže ćete peglati uz senzor DynamiQ. Taj pametni senzor zna kako i kada se pegla pomera i osigurava snažan mlaz tamo gde treba. Nema oštećenja tkanine kao ni progorevanja sa ovom peglom.

Philip pegle su praktične i lagane sa moćnim pritiskom i odvojivom posudom za vodu. Taj moćan mlaz pare će najbolje ukloniti sve nabore. Ova revolucionarna tehnologija omogućava brzo peglanje. Čak će se izboriti i sa najdebljim i najkrućim tkaninama veoma brzo. Pegla će lagano kliziti po tkanini. Njihova snaga je 2 400 W. Sve imaju dovoljno veliki rezervoar za vodu koji je odvojiv, tako da ćete moći mnogo veša da ispeglate pre nego što ponovo napunite rezervoar vodom. Ne morate da isključujete aparat prilikom dopunjavanja.

Philips  GC  DP global fitconstrainwidhei zoom

Philips parne stanice su izuzetne. Prijatan je osećaj dok ove pegle držite u ruci zbog dizajna. Lake su pa će brzo kliziti niz tkaninu. Sa njima ćete moći i vertikalno da peglate. Lako ćete sada opeglati i sakoe na primer ili svilene košulje.

Besprekorno će vas služiti godinama zahvaljujući sistemu Easy De-Calc. Jednim pritiskom na dugme uklonićete kamenac. Okrenite ovaj regulator i nad sudoperom nagnite peglu kako bi voda i komadići kamenca iscureli. Sa velikim rezervoarom za vodu bez problema ispeglaćete veliku količinu veša za sat ili dva vremena. Za dopunu samo dodajte vodu direktno sa česme.

Philips  F FIL global

Više ne morate da razvrstavate veš i peglajte samo jednu stranu. Philips parna stanica je odličan izbor, jer dobijate više slobodnog vremena i brzo ćete završiti posao. Razlog je što pegla sa parnom stanicom proizvodi dvostruko više neprekidnog mlaza pare prilikom peglanja.

Vreme je da jednom zauvek rešite problem peglanja. Pruža vam se jedinstvena prilika u Tehnomedia maloprpdajnim objektima da nabavite Philips parnu stanicu po povoljnoj ceni. Ove pametne pegle kupite u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili online po super cenama. Period trajanja akcije je od 15. do 31. marta. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *