Veš mašina koju možete poneti sa sobom

naslov

Mini mašine za pranje veša su idealne za putovanja i male stambene prostore kao i za prvu pomoć.

Koliko puta vam se desilo da ste odsutni od kuće i nalazite se na letovanju, zimovanju ili produženom vikendu, a želite da operete veš, ali nemate gde. Možda vam se pokvarila veš mašina kod kuće ili hoćete brzo a kvalitetno da operete samo par komada garderobe i ne znate šta da radite? Imamo rešenje. Nabavite mini veš mašinu Adler AD8051.

image

Nju možete poneti sa sobom ako idete na put. Leko je prenosiva, jer je teška samo 7 kg i njen dizajn je kompaktan i prilagođen nameni. Ne zauzima puno prostora i možete je postaviti gde god želite. Možete prati šta god želite i to od onog osetljivog veša do džinsa, na primer. Njen kapacitet je 3 kg. Brzo i efikasno ćete oprati šta god da vam je potrebno i to samo za 15 minuta koliko traje program pranja. Koristi se jednostavno i lako. Štedljiva je i ima nisku potrošnju energije i vode. Rezultati prana biće idealni, kao i kod obične veš mašine. Nije bučna.

Njena maksimalna snaga je 400 W. Ima odvodno crevo. Priključak na slavinu odnosno vodovod nije potreban. Poseduje otvor za sipanje vode. Vodu ne greje, već se sipa u nju s tim da tempertura ne prelazi 50 stepeni. Puni se odozgo.

Njene dimenzije (širina, visina, dužina) spolja su: 360 x 370 x 530 mm, a unutrašnje 320 x 330 x 26 mm.

Adler mini mašina za pranje veša je sigurna, bezbedna i ekonomična. Idealna je za male apartmane, vikendice, putovanja…U Tehnomedia prodavnicama je možete kupiti po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *