Rođendanske proslave Tehnomedia prodavnica u Zaječaru, Kladovu i Smederevu

RODENDAN KLADOVO ZA SD JUN

Slavimo rođendane naših prodavnica i poklanjamo vam niske cene.

Proslave rođendana su posebni trenuci u našim životima, prilika da se okupimo sa voljenima i proslavimo još jednu godinu postojanja. Prepoznali smo važnost ovog događaja i zato želimo divan dan da proslavimo sa vama i pružimo posebne popuste kako bi uneli dodatnu radost i mogućnost da kupovinom uštedite znatnu sumu novca.

Pozivamo vas da nam se pridružite u proslavi naših rođendana i iskoristite ove posebne popuste. Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćete uživati u širokom izboru proizvoda i povoljnim cenama. Očekujemo vas u Zaječaru u ulici Ljube Nesica 90, Kladovu u Kralja Aleksandra 16 i u Smederevu u Despota Djurdja 15.

Od 22. do 24. juna darujemo slavljeničke popuste.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

  • Zaječar
blog x

Naša prva prodavnica nalazi se u blizini Zaječarskog nadvožnjaka prema Domu zdravlja, a kod zgrade “Lepa Brena”.

Ovo je poseban trenutak za nas, jer smo tokom dve decenije zajedno prošli kroz mnogo uspeha i trenutaka radosti. Zbog toga želimo da vam se zahvalimo na vašoj vernosti i podršci. Poklanjamao vam posebne popuste i pogodnosti. Uživajte u sjajnim popustima iz naše bogate ponude. U ekskluzivnom prostoru koji se prostire na oko 500 kvadrata sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam odgovara po povoljnoj ceni.

  • Kladovo
blog x

Čekamo vas u strogom smo centru grada, u blizini Arheološkog muzeja Đerdap. Tokom proteklih godina zajedno smo prošli kroz mnogo uspeha i trenutaka radosti i nastavljamo dalje. Sada može kupiti po specijalnim rođendanskim cenama sve ono što ste dugo priželjkivali. Odličan izbor nalazi se na prostoru od oko 100 kvadrata.

  • Smederevo
blog x

Posetite našu Tehnomedia prodavnicu u centru grada, pored Smederevske tvrđave. Tokom godina uspeli smo da izgradimo poseban odnos sa vama – našim kupcima. Nastavićemo da radimo naporno kako bismo vam pružili još bolje iskustvo kupovine i da bismo održali visoke standarde koje ste navikli od nas. Na 350 kvadratnih metara smešten je širok izbor artikala različitih namena, za sve generacije i svačiji džep.

  • Radno vreme ovih prodavnica je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

Naš cilj je uvek bio da vam pružimo najkvalitetnije proizvode i uslugu koja nadmašuje vaša očekivanja. Ovi rođendani su prilika da se zahvalimo svim našim vernim kupcima koji su nam omogućili da rastemo i unapređujemo se tokom svih ovih godina. Vaša podrška je bila ključna za naš uspeh i mi smo vam veoma zahvalni na tome.

Hvala vam još jednom na vašem poverenju i vernosti. Nastavljamo da radimo sa istom strašću i posvećenošću kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo. Dobro došli!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *