Rođendani prodavnica u Beogradu, Valjevu, Prokuplju i Vrnjačkoj Banji

RODENDANI   JUN

Rođendani su posebni trenuci u našim životima koji zaslužuju da budu obeleženi na poseban način. Pripremili smo specijalne popuste i ponude u četiri naše prodavnice.

Naše prodavnice u Beogradu u Šoping centru “Karaburma”, u Valjevu u Karadjordjevoj 105, Prokuplju u 9. Oktobra 8 i u Vrnjačkoj Banji u Kneza Miloša 33 proslavljaju svoj rođendane! Zahvaljujemo vam na godinama podrške i vernosti, i želimo da vam se zahvalimo na poseban način.

Odlučili smo da vas obradujemo posebnim popustima i ponudama kako bismo vam pokazali koliko cenimo vašu podršku. Sve što trebate da uradite je da posetite našu prodavnicu tokom ovog posebnog perioda i ostvarite svoje pogodnosti.

Od 15. do 17. juna i u čast ovog posebnog jubileja darujemo slavljeničke popuste.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

  • Beograd
blog x

Naš slavljenički maloprodajni objekat nalazi se u Šoping centru “Karaburma”, (Mirijevski Bulevar 18b, SCK) u beogradskom naselju Karaburma, na oko 5 kilometara od najužeg centra grada. Stariji ovo mesto pamte kao nekadašnji Merkur trgovački centar. Doživećete prijatno iskustvo kupovine i pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma i poslovnog prostora.

Radno vreme je od 9 do 21 sat.

  • Valjevo
image

Nalazimo se u blizini Gradske uprave Valjevo, u samom centru. Na više od 400 kvadrata možete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje savremenog i udobnog domaćinstva ili poslovnog prostora. Ljubazni i stručni prodavci odgovoriće na svako vaše pitanje i pomoći vam oko izbora idealnog uređaja.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 sat, a subotom od 8 do 16 sati.

  • Prokuplje
image

U strogom centru Prokuplja, preko puta suda i Gradske uprave, na 190 kvadrata možete kupiti sve što vam je neophodno od bele tehnike, kućnih aparata, it uređaja, telefonije, televizora, audio i video opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, pokućstva, alata i baštenske opreme.

Radnim danima smo vam na usluzi od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

  • Vrnjačka Banja
blog x

Na samom ulazu u Vrnjačku banju, kod kružnog toga sa fontanom, dočekaće nas naša prodavnica. Na 2 sprata i oko 80 kvadrata izložen je bogat asortiman proizvoda. Na licu mesta se možete uveriti u kvalitet i povoljne cene artikala, a sada iskoristiti i rođendanske popuste.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Hvala vam što ste nas izabrali za mesto sigurne i dobre kupovine i što ste doprineli našem uspehu. Bez vas, ne bismo bili ovde gde jesmo. Radujemo se vašem dolasku na naš rođendan i nadamo se da ćete uživati u svim pogodnostima i iznenađenjima koje smo pripremili za vas.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *