Pehar i medalje za ekipu Tehnomedie iz Novog Sada

blog x

Pobednicima Fortuna lige u malom fudbalu u Novom Sadu timu Tehnomedie uručeni pehar i medalje.

Dodela medalja i pehara pobednicima turnira predstavlja vrhunac svakog sportskog događaja. Ovaj trenutak označava uspeh, posvećenost i radost za sve učesnike, kako igrače, tako i organizatore i navijače. Fortuna liga u Novom Sadu čiji je sponzor Tehnomedia okuplja najbolje ekipe u okviru biznis lige i privukla je pažnju ljubitelja fudbala širom regiona tokom protekle sezone. Dodela nagrada bila je sjajan događaj koji je okupio igrače i navijače, stvarajući atmosferu uzbuđenja i ponosa.

  n x

Našim kolegama iz Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu kao najboljima uručeni su pobednički pehar, zlatne medalje i diplome. Posebno ih je dirnuo gromoglasni aplauz oduševljene publike.

Sportski teren je bio ispunjen uzbuđenjem i očekivanjem. Atmosfera je bila nabijena pozitivnom energijom dok su se igrači smejali, grlili i čestitali jedni drugima na uspehu. Svi su bili svesni da su uložili mnogo truda, rada i vežbanja kako bi došli do ovog trenutka.

Igrajući sa žarom i hrabrošću, naše kolege iz Novog Sada su demonstrirali izvanredne veštine i timski duh tokom celog turnira. Kada su im uručene medalje i pehari, moglo se videti ogromno zadovoljstvo na njihovim licima.

Zoran Ignjatović, kapiten našeg tima je bio izuzetno zahvalan i ponosan na nagradu i osvajanje titule, ističući da je to rezultat timskog rada i podrške.

“Kao menadžer naše radnje imao sam čast da ispred kompanije Tehnomedia uručim nagrade najboljim pojedincima. Ekipa Tehnomedie je osvojila prvo mesto i uručeni su nam pehar, zlatne medalje, diplome i komplet dresova. Te nagrade smo dobili od organizatora Fortuna lige, godpodina Jazica.”

Nakon što su najbolji primili svoje nagrade, organizatori su se pobrinuli da se napravi zajednička fotografija sa ekipama i osvojenim peharima. Ovo je bio trenutak kada su svi osetili veličinu postignutog uspeha i složnosti koja je prevladala tokom turnira.

Dodela medalja i pehara pobednicima turnira nije samo priznanje za njihove sportske veštine, već je i podsećanje na važnost fer pleja, timskog rada i upornosti.

Posle osvajanja titule u prošloj sezoni i novu sezonu smo počeli sa pobedama. Pobedili smo jakog protivnika, ekipu PG

Nađ rezultatom 5 : 3

,,U pojedinim momentima bilo je i nervoze u igri oba tima, ali smo ipak pokazali kvalitet i sjajnim akcijama postigli golove za novu pobedu. Sve pohvale za ceo tim, lavovski su se borili i dali svoj doprinos. Imali smo i podršku naših vernih navijača i kupaca koju u sve većem broju posećuju našu radnju, jer su nas gledali na utakmicama, što nam puno znači. Ovo je i odlična prilika da popričamo sa njima, da im ukažemo na neke akcije i pogodnosti koje su u toku i da nas upoznaju iz nekog drugog ugla i vide u malo drugačijem svetlu,,, istakao je Ignjatović.

Boje našeg tima branili su: Aleksandar Dragutinović, Darko Vasojević (1 gol), David Radosavljević, Samuele Samardžija (1 gol), Vladimir Ignjatović (2 gola), Ognjen Đukanović (1 gol), Veljko Bulatović, Aleksandar Tanjga, Nebojša Nedeljković, Zoran Ignjatović, Ivan Vuković.

Za igrača utakmice proglašen je Vladimir Ignjatović iz našeg tima.

Bravo kolege i čestitamo na osvojenoj tituli!!! Idemo dalje!!!

  n x

  n x

  n x

  n x

  n x
  n x

  n x
  n x

  n x
  n x

  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *