Pametno i efikasno: Unapredite svoj dom sa AENO aparatima

blog x   T.

Pretvorite kućne poslove u uživanje uz AENO pametne uređaje! Sada možete lako i brzo obaviti sve zadatke, a uz to i uštedeti vreme za ono što zaista volite.

Ako ste ikada pomislili kako bi bilo lepo da obavljanje kućnih poslova bude jednostavnije i brže, sada imate priliku da to pretvorite u stvarnost. Tehnomedia je pripremila posebnu akciju koja vam omogućava da opremite svoj dom pametnim uređajima brenda AENO, poznatog po vrhunskim inovacijama, modernom dizajnu i pristupačnim cenama. Sve što vam je potrebno za kuhinju i kućne poslove sada je na dohvat ruke – uz popust koji ne smete propustiti!

Šta je na akciji?

Tehnomedia akcija obuhvata širok spektar AENO uređaja koji su dizajnirani da vam olakšaju svakodnevne obaveze i omoguće više vremena za stvari koje zaista volite. Evo šta možete da pronađete u našoj ponudi:

  • Ketler za vaše omiljene čajeve: Započnite dan sa šoljom savršeno pripremljenog čaja zahvaljujući AENO ketleru. Njegov moderan dizajn savršeno se uklapa u svaku kuhinju, dok vam precizna kontrola temperature omogućava da uživašte u omiljenim napicima baš onako kako volite.
  • Kuhinjska vaga za precizne recepte: Za svakog strastvenog kulinara, tačnost je ključ uspeha. AENO kuhinjska vaga pomaže vam da pratite recepte sa savršenom preciznošću, bilo da pripremate slatke poslastice ili sofisticirana jela. Sa ovim uređajem, svaki gram je važan i garantuje vrhunske rezultate.
  • Aparat za kuvanje koji se brine za sve vaše kulinarske avanture: Zašto komplikovati kada možete uživati u kulinarskom iskustvu bez stresa? AENO aparati za kuvanje donose sve što vam treba – od brzog doručka do raskošne večere. Multifunkcionalan i jednostavan za korišćenje, ovaj aparat će postati vaš omiljeni kuhinjski saveznik.
  • Parni čistač za besprekornu čistoću: Uklanjanje tvrdokorne prljavštine nikada nije bilo jednostavnije. Sa AENO parnim čistačem, vaš dom će biti savršeno čist bez upotrebe agresivnih hemikalija. Snaga pare čini čuda, a vi možete uživati u zdravijem okruženju.
  • Pegla za vertikalno peglanje za savršen rezultat bez napora: Zaboravite na dosadno peglanje! AENO pegla za vertikalno peglanje omogućava vam da brzo osvežite garderobu bez klasičnog peglanja. Idealna za žurbe, ova pegla čini čuda i sa najosetljivijim tkaninama, ostavljajući ih bez nabora u trenu.
  • Štapni usisivač koji briše sve tragove prljavštine: Brzo, efikasno i bez buke – to je AENO štapni usisivač. Ovaj kompaktni uređaj lako uklanja prašinu i prljavštinu sa svih površina, čineći vaš dom sjajnim bez puno truda.

Zašto izabrati AENO?

AENO nije samo još jedan brend na tržištu – to je brend koji menja način na koji obavljamo svakodnevne poslove u kući. Evo zašto:

  • Inovativne tehnologije: AENO aparati dolaze sa pametnim funkcijama koje olakšavaju svakodnevne zadatke. Od automatske kontrole temperature do naprednih sistema za uštedu energije, ovi uređaji štede vaše vreme i energiju, omogućavajući vam da se posvetite onome što zaista volite.
  • Dizajn i materijali: Pored vrhunske funkcionalnosti, AENO aparati se ističu modernim i elegantnim dizajnom. Svaki uređaj je izrađen od ekološki bezbednih materijala, što znači da ne samo da činite svoj dom lepšim, već doprinosite i zaštiti životne sredine. Ne zaboravimo da je AENO 2023. godine osvojio prestižnu Red Dot nagradu za dizajn, što dodatno potvrđuje njihov kvalitet i inovativnost.
  • Najbolji odnos inovacija-kvalitet-cena: Sa AENO, ne morate praviti kompromis između kvaliteta i cene. Ovi uređaji nude savršen balans između inovativnih rešenja, visokog kvaliteta i pristupačnih cena, što ih čini idealnim izborom za svaki dom.
  • Ekološki pristup: U skladu sa savremenim ekološkim standardima, AENO se pobrinuo da njihova pakovanja budu 100% ekološka, a tradicionalna papirna uputstva zamenjena su digitalnim vodičima dostupnim putem AENO aplikacije. Na taj način smanjuju otpad i čuvaju prirodu, dok vam pružaju jednostavan pristup svim potrebnim informacijama.
  • Iskoristi priliku i unapredi svoj dom!

Sada je pravo vreme da unapredite svoj dom sa pametnim AENO aparatima koji nude više za manje. Ne propustite Tehnomedia popust koji traje do 15. septembra 2024. godine i opremite se uređajima koji će vam olakšati život i uštedeti vreme.

Šta izdvajamo iz ponude?

image

U svetu gde se briga o higijeni doma sve više ceni, AENO SM1 štapni parni čistač postaje vaš idealni saveznik. Ovaj uređaj, sa kapacitetom rezervoara od 275 ml i pritiskom pare od 3 bara, garantuje dubinsko čišćenje svih površina u vašem domu. Njegova impresivna sposobnost da dostigne maksimalnu temperaturu pare od 110°C, uz izlaz pare od 25 g/min, omogućava efikasno uklanjanje prljavštine, bakterija i kamenca, čak i u najtežim uglovima.

Što ga čini još privlačnijim jeste njegov tihi rad od samo 38 dB, što znači da možete čistiti bez ometanja drugih u kući. Sa dužinom napojnog kabla od 5 metara, AENO SM1 vam pruža potpunu slobodu kretanja, dok bogata oprema – uključujući zidni nosač, produžno crevo, naramenicu, različite četke za struganje, jastučiće i krpe za tepihe – omogućava prilagođavanje svakoj situaciji.

Jedna od ključnih karakteristika ovog uređaja je podesiva kontrola pare, koja vam omogućava da odaberete idealnu jačinu čišćenja za različite površine. Uz to, mogućnost vertikalnog i horizontalnog čišćenja daje vam fleksibilnost u radu, dok zaštita od suvog rezervoara i automatsko isključivanje brinu o vašoj sigurnosti.

Dimenzije uređaja od 30 x 114 x 14 cm i težina od samo 1,3 kg čine ga lako prenosivim i jednostavnim za upotrebu. U elegantnoj beloj boji, AENO SM1 štapni parni čistač nije samo funkcionalan, već i estetski dopadljiv dodatak vašem domu. Sa ovim moćnim i prilagodljivim čistačem, vaša kuća će blistati kao nikada do sada!

image

Ima impresivne karakteristike koje ga izdvajaju u moru sličnih uređaja. Njegova snaga od 2200 W osigurava brzo ključanje vode, dok kapacitet od 1,7 litara omogućava pripremu dovoljno tečnosti za celu porodicu ili društvo. Sa vremenom ključanja od samo 6 minuta, više ne morate čekati dugo za toplu vodu, što vam omogućava da brže pripremite omiljene napitke ili obroke.

Unutrašnjost ovog kuvara izrađena je od nerđajućeg čelika, materijala poznatog po svojoj otpornosti na koroziju i dugotrajnosti. Osim što ne sadrži BPA, što znači da je siguran za vaše zdravlje, unutrašnjost je i jednostavna za čišćenje. Dugme za napajanje koje svetli kada uređaj uđe u režim ključanja pruža dodatnu pogodnost i jasno označava kada je voda spremna za upotrebu. Ugrađeno skladište za kablove omogućava vam da sakrijete kabl kada uređaj nije u upotrebi, čime se izbegava nered i čuva estetski izgled kuhinje. Dvostruki zidovi aparata pomažu u održavanju temperature, dok zaštita od pregrevanja u suvom stanju i sigurno otvaranje poklopca dodaju nivo sigurnosti tokom upotrebe.

Sa Strix kontrolerom koji garantuje preciznu kontrolu temperature i automatskim isključivanjem radi zaštite od kvara, aparat je savršen izbor za sve koji traže pouzdanost i efikasnost u jednom aparatu. Njegova kompaktna dimenzija od 22,9 x 26,9 x 16,2 cm i težina od 1,19 kg čine ga jednostavnim za skladištenje i upotrebu, dok 80 cm dužine kabla omogućava dovoljno fleksibilnosti pri postavljanju u kuhinji.

image

Kada je u pitanju peglanje, brzina i efikasnost su ključni, a sa Aeno peglom za vertikalno peglanje dobijate upravo to i još mnogo više. Ova inovativna pegla je dizajnirana da unapredi vaš način peglanja, bilo da se radi o uobičajenom horizontalnom peglanju ili praktičnom vertikalnom, a sve to uz vrhunski komfor i performanse.

Sa snagom od 1190 W, Aeno GS2 pruža snažan udar pare od 24 g/min, čime se omogućava lako i brzo uklanjanje bora sa vaših omiljenih komada odeće. Grejna ploča od nerđajućeg čelika garantuje dugotrajnost i ravnomerno grejanje, dok se za samo 40 sekundi greje do optimalne temperature, spremna da započne sa radom.

Jedna od najpraktičnijih karakteristika ove pegle je njen kapacitet rezervoara za vodu od 110 ml, što omogućava 12 minuta neprekidne upotrebe bez potrebe za dopunjavanjem. Tri nivoa pare i LED indikator za pare i spremnost za upotrebu pružaju vam potpunu kontrolu nad vašim peglanjem, dok mogućnost vertikalnog i horizontalnog peglanja dodaje svestranost i fleksibilnost u obavljanju različitih zadataka. Ova pegla dolazi sa raznim sigurnosnim funkcijama koje čine peglanje sigurnijim iskustvom. Sa zaštitom od pregrevanja, sušenja i neupotrebe, kao i automatskim zaključavanjem, možete biti sigurni da je vaš uređaj zaštićen tokom rada. Uz to, nivo buke od samo 60 dB osigurava da vaš peglanje bude mirno i tiho.

U dodatnoj opremi se nalazi posuda za merenje i putna torba, što ovu pegla čini idealnim saputnikom za putovanja. Sa 1,8 metra dužinom kabla, imate dovoljno slobode za manevrisanje, dok su kompaktnim dimenzijama od 9,5 x 25,8 x 9,6 cm i težinom od 0,71 kg, omogućeni lako skladištenje i prenosivost.

image

Sa snagom motora od 250 W i usisnom snagom od 28000 Pa, AENO SC3 je sposoban da efikasno ukloni sve vrste prljavštine i nečistoća sa različitih vrsta podova. Bez obzira na to da li je reč o tepihu, parketu ili pločicama, ovaj usisivač pruža vrhunske rezultate čišćenja.

Jedna od ključnih karakteristika ovog usisivača je njegova digitalna kontrola, koja uključuje digitalni ekran i indikator načina rada i nivoa baterije. Sa tri različita načina rada – Turbo, Srednji i Eco – možete prilagoditi usisivač prema potrebama različitih površina i nivoima prljavštine.

LED osvetljenje na četki olakšava čišćenje u tamnijim prostorijama i ispod nameštaja, dok je sistem protiv namotavanja dlake posebno koristan za vlasnike kućnih ljubimaca. Usisivač dolazi sa perivim MIF filterom koji dodatno poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu.

Sa kapacitetom posude za prašinu od 0,5 l i vremenom korišćenja do 45 minuta, AENO SC3 nudi praktičnost i dugotrajnu autonomiju. Baterija Li-ion od 2000 mAh omogućava brzo punjenje i dugotrajnu upotrebu. Kompaktne dimenzije od 230 x 1060 x 218 mm i težina od 1,4 kg čine ga jednostavnim za upotrebu i skladištenje. U opremi se nalaze različite četke – četka za pukotine i okrugla četka, kao i zidni punjač za praktično punjenje i čuvanje. Svi ovi elementi doprinose svestranosti AENO SC3, čineći ga idealnim rešenjem za brzo i efikasno čišćenje.

Zaključak

Pripremite se da otkriješte male genijalce koji će vam pomoći da svaki kućni posao obavite sa lakoćom i stilom. Sa AENO, svaki zadatak postaje zadovoljstvo!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *