Savršena temperatura i čist vazduh: TCL klima sa poklonom za 1 dinar

blog x   T.

Nevrovatna ponuda: TCL klima uređaj TAC-12CHSD/XA73IS pruža idealnu temperaturu, a uz njega dobijate i prečišćivač vazduha za samo 1 dinar!

Zamislite ovo: sedite u svojoj omiljenoj fotelji, pored vas čaša limunade, a u pozadini se čuje vaš omiljeni hit. Savršena scena, zar ne? E pa, sada zamislite da sve to bude još bolje uz hladnu i svežu atmosferu koja se brine o vašoj udobnosti i zdravlju vazduha. Da, upravo to vam donosi TCL klima uređaj TAC-12CHSD/XA73IS – a uz njega, prečišćivač vazduha za samo 1 dinar!

image

Za postizanje savršene temperature i svežeg vazduha u vašem domu, izbor pravog klima uređaja je ključan. Ova klima je idealno rešenje koje nudi vrhunske performanse uz niz dodatnih pogodnosti. Sa kapacitetom od 12000 BTU, ova inverter klima efikasno hladi i greje vaš prostor, bez obzira na spoljne temperature – hlađenje je moguće čak i pri ekstremnim vrućinama do 53 °C, dok grejanje funkcioniše pouzdano i pri temperaturama do -20 °C.

Ističe se svojom energetskom efikasnošću, svrstavajući se u klasu A++ za hlađenje i A+ za grejanje, što znači da ne samo da ćete uživati u prijatnoj klimi u svom domu, već ćete i uštedeti na računima za struju. Uz godišnju potrošnju energije od 195 kW za hlađenje i 840 kW za grejanje, TCL klima je dizajnirana da bude i ekološki prihvatljiva.

Ono što dodatno izdvaja ovaj uređaj jeste napredni sistem filtracije vazduha koji uključuje HEPA filter i Active Carbon Filter. Ovi filteri efikasno uklanjaju alergene, prašinu i neprijatne mirise iz vašeg prostora, pružajući vam čist i zdrav vazduh tokom cele godine. Uz to, TCL klima poseduje funkciju 4D Air Flow, koja obezbeđuje ravnomerno raspoređivanje vazduha po celom prostoru, garantujući optimalnu temperaturu u svakom kutku vaše sobe.

Za dodatnu udobnost, uređaj dolazi sa ugrađenim Wi-Fi modulom, omogućavajući vam da ga kontrolišete putem pametnog telefona, čak i kada niste kod kuće. Zahvaljujući tihom radu unutrašnje jedinice, sa nivoom buke od samo 32 dB, uživaćete u miru i tišini, bez ometanja svakodnevnih aktivnosti.

Kupovinom TCL klima uređaja TAC-12CHSD/XA73IS u Tehnomedia prodavnicama ili putem online poručivanja do 15. septembra, dobijate na poklon prečišćivač vazduha za samo 1 dinar. Ovo je jedinstvena prilika da obezbedite sebi ne samo optimalnu temperaturu, već i izuzetno kvalitetan vazduh u vašem domu.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu – obezbedite svom prostoru prijatnu atmosferu i čist vazduh uz TCL klima uređaj TAC-12CHSD/XA73IS!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *