Novi standard zvuka: Sony wf-c510 slušalice

blog x   T.

Iskoristite specijalnu akciju i uživajte u jasnom zvuku, dugotrajnoj bateriji i pametnim funkcijama.

Ukoliko ste ljubitelj muzike i uvek tražite najbolje načine da uživate u omiljenim pesmama, Sony wf-c510 slušalice su pravo rešenje za vas. Tehnomedia vam sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji model iz Sony-ove porodice slušalica, koji kombinuje vrhunski zvuk i praktičnost.

  • Sony wf-c510
image

Sony wf-c510 slušalice dolaze sa 6 mm drajverima i naprednom DSEE tehnologijom koja pruža bogat i čist zvuk. Bilo da ste na putu, u teretani ili kod kuće, ove slušalice će vam omogućiti da uživate u muzici kao nikada pre. Sa do 15 sati trajanja baterije i IPX4 vodootpornošću, možete biti sigurni da će vas ove slušalice pratiti kroz sve vaše aktivnosti, bez obzira na uslove.

Bluetooth 5.3 omogućava stabilnu vezu do 10 metara, što znači da možete slobodno kretati dok slušate muziku ili obavljate pozive. Ugrađeni mikrofon pruža jasne i kvalitetne pozive, dok glasovna kontrola omogućava lako korišćenje Google Assistant-a ili Siri. Dodatno, aplikacija Sony | 360 Spatial Sound Personalizer omogućava vam da prilagodite zvučni doživljaj prema svojim željama, a režim ambijentalnog zvuka omogućava vam da ostanete svesni svog okruženja dok uživate u muzici.

Jedna od izuzetnih karakteristika je brzo punjenje koje vam omogućava da dobijete 60 minuta reprodukcije samo nakon 5 minuta punjenja. Potpuno punjenje traje samo 1 sat i 30 minuta što je idealno za brzi tempo modernog života.

  • Akcija

Do 15.09.2024. godine, sve Sony slušalice su na specijalnoj akciji u Tehnomediji. Ovo je savršena prilika da se obogatite vrhunskim zvukom po sniženim cenama. Ne propustite priliku da unapredite svoje muzičko iskustvo. Posetite Tehnomediju i otkrijte kako vrhunski zvuk može unaprediti vašu svakodnevicu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *