ASUS ROG Falchion Ace – gejming tastatura koja menja pravila

blog x   T.

ASUS ROG Falchion Ace je kompaktna gejming tastatura koja nudi vrhunske performanse, RGB osvetljenje i brzinu za optimalan gejming doživljaj.

Ako tražite savršenu tastaturu koja će vam omogućiti da dominirate u svakoj igri, ASUS ROG Falchion Ace je pravi izbor za vas. Kompaktna, moćna i sa vrhunskom tehnologijom, ova tastatura će postati vaš saputnik na putu do pobeda.

Top ponuda

Sada, po specijalnoj ceni od 9.999 RSD, možete unaprediti svoju opremu i osetiti razliku u svakom potezu. Ova online akcija traje dok zalihe traju, pa ne čekajte! Naručite ASUS ROG Falchion Ace u crnoj ili beloj boji ekskluzivno na Tehnomedia sajtu i preuzmite kontrolu nad svojom igrom!

  • Gejming bez granica

Zamislite tastaturu koja ne samo da prati svaki vaš potez, već vas vodi ka bržim reakcijama i boljoj preciznosti. ROG Falchion Ace sa ROG NX Red mehaničkim prekidačima donosi vam upravo to – brzinu, glatkoću i tihu snagu pod vašim prstima. Svaki pritisak je poput taktičkog poteza, a u gejming svetu svaki trenutak je važan.

image
  • Osvetlite svoj put do pobede

Svi volimo dobar RGB efekat, a sa 16,8 miliona boja, možete prilagoditi osvetljenje prema svom stilu i trenutnom raspoloženju. Možete ga menjati u letu, kontrolisati preko FN tastera, i kreirati gejming atmosferu koja će vas motivisati da uvek idete korak dalje. Bilo da birate suptilne svetlosne prelaze ili intenzivne efekte, ROG Falchion Ace će vam pomoći da osvetlite svoj put do vrha.

  • Vrhunske performanse u malom pakovanju

Kompaktne dimenzije od 305,79 x 101 x 37,5 mm i težina od samo 599 grama čine ovu tastaturu idealnim izborom za one koji žele moćnu opremu bez gubljenja prostora. Iako mala po veličini, Falchion Ace je veliki igrač kada su u pitanju performanse. Sa Anti-Ghosting tehnologijom, svi vaši pritisci biće registrovani, bez greške, a to je najvažnije u ključnim momentima igre.

  • Fleksibilnost na prvom mestu

Nema više komplikacija oko instalacije i podešavanja. ROG Falchion Ace vam omogućava da programirate makroe i profile u letu, pomoću Armory II softvera i potpuno programabilnih tastera. Uklonjivi kabl i PBT poklopci tastera dodaju dodatni nivo fleksibilnosti i dugotrajnosti, što znači da će vas ova tastatura dugo pratiti na vašem gejming putovanju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *