Besprekorno opran veš

beko ves masina

Moguće je život učiniti jednostavnijim i lakšim pomoću inovativne i pametne veš mašine Beko.

Mašina za pranje veša se pažljivo bira. To je uređaj koji se kupuje da bi nas godinama služio i zato je važno odabrati dobar model i brend. Predlažemo vam Beko WTV 8511 X0. Ova mašina je klase A+++, sa 1 000 obrtaja po minutu, kapacitetom od 8 kg i visokim performansama. Savršena je i bezbedna. Zaključava se automatski tako da je sigurnost zagarantovana, posebno za porodice sa decom.

image

Rukovanje ovom mašinom je jednostavno. Zakrivljena staklena vrata i specijalno dizajnirane lopatice koje pomeraju veš u talasima unutar bubnja odeću tretiraju nežnije. Efekat pranja je bolji i na primer nećete morati više da brinete da li će se vaša odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini, zahvaljujući programu Woolmark. Beko veš mašina poseduje 15 programa pranja tako da ćete na različitim temperaturama oprati različite vrste materijala. Možete podesiti, na primer, program za pamuk, eco, jakne, sintetiku, vunu, košulje, ručno pranje,dnevni ekspres program, sa pretpranjem, za centrifugu i ceđenje, za ispiranje… Izaberite pranje na 20, 40, 60, 90 stepeni.

Beko pere detaljno i kvalitetno. AquaWave® tehnologija talasasto pomera bubanj i nežno pere veš uz bolji efekat pranja. Specijalno dizajnirana šema bubnja uz pomoć lopatica okreće veš nežno poput talasa, pa se vaša odeća glatko kreće u bubnju, a rezultati sušenja su poboljšani. Istovremeno ćete i uštedeti struju. Pranje pune mašine na 30 °C za 28 minuta je moguće sa Bekom i programom Daily Xpress. Možete vremenski odložiti pranje na 3, 6 ili 9 sati.

Beko mašina za pranje veša ima automatski sistem za kontrolu vode. Količina vode se automatski prilagođava kako bi se dobile optimalne performanse koje zavise od vrste i veličine tkanine koja se pere. Obezbeđena je od prelivanja vode a poseduje i kontrolu neravnomernog opterećenja.

Zahvaljujući odličnoj brzini rotacije pri upotrebi centrifuge za opran veš biće vam potrebno kraće vreme sušenja. Ima visoku energetsku vrednost i troši manje struje i vode po kilogramu opranog veša i obezbeđena je dugogodišnja ušteda. Ovaj model Beko mašine za veš uštedećete struju i vodu i sačuvati tkaninu. Godišnja potrošnja energije je 195 kWh, a vode 10559 l.

Mašina nije bučna. Njen nivo buke je 62 db a tokom rada centrifuge 74 dB.

beko ves masina x

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po neverovatno povoljnoj ceni kupite Beko mašinu za pranje veša. Sa ovim modelom bićete samo na dobitku. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *