Cecotec ekskluziva: Samo u Tehnomedia prodavnicama i online

COCOTEC X

Otkrijte inovacije Cecotec brenda. Pametna rešenja koja će unaprediti vaš svakodnevni život čekaju samo na vas.

Predstavljamo vam Cecotec, španski brend koji donosi inteligentna i inovativna rešenja direktno u vaš dom. Ova prepoznatljiva marka se ističe svojom širokom paletom proizvoda visokokvalitetnih malih kućnih aparata i drugih uređaja za domaćinstvo. Oduševiće vas i izuzetno pristupačne cene.

Iskusite vrhunsku tehnologiju kroz ekskluzivnu Tehnomedia ponudu Cecotec proizvoda:

Cecotec je sinonim za proizvode koji su usklađeni sa dinamičnim potrebama savremenog života. Njihovi aparati su više od običnih uređaja – oni su intuitivno dizajnirani kako bi olakšali svakodnevne zadatke i prilagodili se vašem životnom stilu.

Maksimalna sigurnost, minimalna briga

Sigurnost je prioritet, a Cecotec to razume. Sa maksimalnim sigurnosnim merama ugrađenim u svaki aparat, možete biti sigurni da su vaša kuća i porodica zaštićeni. Jer vi zaslužujete najbolje.

Kvalitet koji se vidi i oseća

Cecotec aparati su sinonim za visok kvalitet i estetiku. Prefinjen dizajn uređaja i aparata ne samo da se uklapa u svaki prostor, već i dodaje notu elegancije. Sa ekološki održivim pristupom i smanjenom potrošnjom električne energije, Cecotec je brend koji se ne samo ističe, već i brine o okolini.

Lakoća i sigurnost u rukovanju

Njihova lakoća u rukovanju čini svaki zadatak u domaćinstvu jednostavnim i bez muke. Sa lakim upravljanjem i praktičnim funkcijama, ovi aparati postaju vaša produžena ruka, čineći svaki korak i postupak sigurnim.

Savršen odnos između kvaliteta i cene

Pružaju vrhunski odnos između kvaliteta i cene, čineći vrhunske aparate dostupne svima. Bez obzira na vaš budžet, možete imati poverenje u Cecotec da će vam pružiti maksimalano za minimalno novca. Njihov cilj je i da vam olakšaju zadatke u domaćinstvu kako biste mogli uživati u slobodnom vremenu.

Iz ponude izdvajamo:

image

Conga Popstar 600 Vital usisivač je vaš verni saveznik u održavanju besprekornog doma. Ovaj 3-u-1 štapni usisivač kombinuje suvo usisavanje, snagom do 18 kPa, sa elegantnim i praktičnim dizajnom.

Opremljen velikom usisnom snagom, čišćenje čini brzim i efikasnim. Dužina kabla od 6 metara omogućava vam da bez napora dosegnete svaki kutak vašeg doma. Upravljanje na ručici omogućava vam potpunu kontrolu bez napora. Fleksibilan spoj omogućava lak pristup teško dostupnim mestima, bilo da je reč o mestima iza ormara, ispod kreveta ili stolova. Zapremina posude za prašinu od 0,5 litara obezbeđuje dovoljno mesta za sakupljanje neželjenih čestica. Pražnjenje je jednostavno – samo otpustite ručicu, otvorite posudu i istresite prašinu, bez nepotrebnog nereda.

Conga Popstar 600 Vital dolazi s 3 različita nastavka, prilagođenih različitim površinama. Bez obzira da li je reč o tepisima, tvrdim podovima ili tepisima, ovaj usisivač je spreman za sve izazove. Ova elegantna i moćna mašina je dostupna samo u Tehnomedia prodavnicama – iskoristite priliku i unapredite svoje iskustvo čišćenja!

image

Cecotec električni bokal Thermosense 350 Clear sa snagom od 2200 W i kapacitetom od 1,7 litara donosi najbolje iz sveta modernog dizajna i inovacija.

Bokal je napravljen od vrhunskog materijala – borosilikatnog stakla i pruža ne samo estetski doživljaj, već i maksimalnu otpornost na udarce i mrlje. Bez obzira koliko je intenzivan vaš tempo života, bokal ostaje besprekorno čist i netaknut. Ugrađeno LED svetlo dodaje dodatni nivo elegancije pri svakom kuvanju. Filter protiv kamenca se lako uklanja, čineći održavanje bokala jednostavnim i efikasnim.

Sa sistemom zaštite od suvog kuvanja i pregrevanja, automatskim isključivanjem i skrivenim grejačem, možete uživati u bezbrižnom korišćenju svaki put. Baza sa rotacijom od 360º omogućava vam laku upotrebu. Bez BPA i drugih toksina, Thermosense 350 Clear ne samo da štiti vaše zdravlje, već i podiže standard kućnih aparata. Ovaj električni bokal je spoj elegancije i funkcionalnosti. Uživaćete u svakom gutljaju vode.

image

Cecotec pegla Fast&Furious 5055 Pro će transformisati vašu rutinu peglanja. Sa snagom od 3100 W i inovativnom keramičkom Turbo Slide grejnom pločom, ova parna pegla donosi vrhunske performanse direktno u vaš dom.

Kontinuirana para od 65 g/min i udar pare od 255 g/min čine peglanje brzim i efikasnim. Sa 5 nivoa temperature i digitalnim temperaturnim sistemom, možete prilagoditi peglu svakom materijalu, povećavajući efikasnost i štedeći energiju. Pegla je opremljena Smart Auto OFF sigurnosnim sistemom protiv pregrevanja. Ako se pegla ne koristi, automatski će se isključiti, pružajući vam potpunu sigurnost. Drip Block sistem sprečava neželjeno kapanje, čuvajući vašu osetljivu odeću od mrlja. Sistem protiv kamenca, Cyclo Clean, osigurava dugovečnost pegle filtriranjem vode, sprečavajući akumulaciju kamenca.

Ovaj aparat nije samo pegla, već saveznik u održavanju vašeg stila i bezbrižnom peglanju.

image

Cecotec friteza Cecofry Inox 5500 Pro friteza podiže kuvanje na potpuno novi nivo. Sa snagom od 1700 W i kapacitetom od 5,5 litara, ova friteza koristi PerfectCook tehnologiju toplog vazduha kako biste pripremili ukusne obroke sa samo jednom kašikom ulja. Podesite temperaturu od 80 do 200 ºC i vreme od 0 do 60 minuta prema vašim potrebama. Sa 8 unapred podešenih režima i višenamenskom kontrolnom pločom na dodir, imate potpunu kontrolu nad procesom kuvanja.

Opremljena termostatom za precizno podešavanje temperature i zaštitom od pregrevanja, ova friteza čuva vašu bezbednost. Lampica indikatora rada olakšava praćenje procesa, dok završna obrada od nerđajućeg čelika dodaje dozu elegancije.

Cecotec Cecofry Inox 5500 Pro nije samo friteza, već je inovativno rešenje za brze, ukusne, i zdrave obroke. Otkrijte novi način kuvanja sa ovom revolucionarnom fritezom.

Opremite svoj dom Cecotec aparatima, dostupnim isključivo u Tehnomedia prodavnicama i online. Pametan dizajn, visok kvalitet i pristupačna cena – to je Cecotec!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *