Electrolux EIS62453IZ: Vrhunska ugradna ploča sa nagrađenim dizajnom

electrolux ploca blog

Electrolux predstavlja svoju najnoviju ugradnu ploču za kuvanje EIS62453IZ, dobitnicu prestižne nagrade Red Dot: Best of the Best za izvanredan dizajn. Sa svojom inovativnom SaphirMatt tehnologijom, ova ploča nudi vrhunske performanse.

Electrolux, poznat po svojoj posvećenosti inovacijama i kvalitetu, predstavlja svoju najnoviju ugradnu ploču za kuvanje – Electrolux EIS62453IZ. Ova ploča je dobitnik prestižne nagrade Red Dot: Best of the Best za izvanredan dizajn, zahvaljujući svojoj SaphirMatt tehnologiji koja je pravi revolucionar u svetu kuhinjskih uređaja. Ova ploča nudi vrhunske performanse i elegnatan uzgled koji unapređuje svaku kuhinju.

image
  • Dizajn i inovacija

SaphirMatt: Revolucionarna površina

SaphirMatt staklena indukciona ploča za kuvanje donosi mat crnu završnu obradu koja je 4 puta otpornija na ogrebotine od standardnih staklenih površina. Ova napredna tehnologija osigurava da ploča zadrži svoj elegantan izgled i nakon dugotrajne upotrebe. SaphirMatt površina takođe smanjuje otiske prstiju i mrlje, čineći čišćenje bržim i jednostavnijim. Mat završna obrada pruža minimalistički i sofisticiran izgled koji se savršeno uklapa u moderne kuhinje.

Red Dot: Best of the Best

Electrolux EIS62453IZ je osvojila najviše priznanje na Red Dot nagradama za dizajn, što je čini jednim od najprestižnijih proizvoda u svojoj kategoriji. Red Dot: Best of the Best se dodeljuje za revolucionarni dizajn i inovacije koje postavljaju nove standarde u industriji.

  • Izuzetne karakteristike

Performanse i efikasnost

Electrolux EIS62453IZ ploča nudi vrhunske performanse sa svojim naprednim funkcijama. Indukcione zone sa booster funkcijom pružaju brže zagrevanje za efikasnije kuvanje. EcoTimer funkcija isključuje grejač pre nego što se završi vreme kuvanja, koristeći preostalu toplotu za završetak kuvanja, čime se štedi energija. CleaverHeat funkcija nudi trostruku kontrolu nad preostalom toplotom, omogućavajući preciznije kuvanje. Ova ugradna ploča za kuvanje je opremljena naprednim sigurnosnim funkcijama, uključujući funkciju bezbednosnog zaključavanja za rerne koja sprečava neovlašćeno korišćenje ploče, funkciju zaključavanja koja omogućava sigurnu upotrebu čak i kada nisu prisutni odrasli i prepoznavanje posuda koje automatski prepoznaje prisutnost posuda za maksimalnu efikasnost i sigurnost.

image

Tehničke specifikacije Electrolux EIS62453IZ ploče uključuju elegantnu crnu boju, širinu od 58 cm i četiri indukcione zone različite snage i veličine. Komande na dodir omogućavaju jednostavno i intuitivno upravljanje, dok tajmer funkcija olakšava precizno praćenje vremena kuvanja. Zahvaljujući sistemu za uglavljivanje, ploča se lako instalira i savršeno uklapa u bilo koju kuhinju, bez potrebe za dodatnim uređajima.

  • Zaključak

Electrolux EIS62453IZ ugradna ploča za kuvanje je savršena kombinacija inovacije, dizajna i funkcionalnosti. Njena SaphirMatt tehnologija i prestižne Red Dot nagrade potvrđuju njen kvalitet i izuzetnost. Ako tražite ploču koja će unaprediti vašu kuhinju i pružiti vrhunske performanse, Electrolux EIS62453IZ je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da iskusite najnoviju tehnologiju u kuvanju i pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima širom sveta. Sa Electrolux EIS62453IZ, vaša kuhinja će zasijati novim sjajem!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *