Kako podesiti sušilicu veša na mašini za pranje veša?

blog x

U svetu gde svaki kvadratni centimetar prostora igra ključnu ulogu, postavljanje mašine za sušenje na mašinu za pranje veša je dobra odluka. Ovo je praktično i efikasno rešenje.

Organizacija domaćinstva može biti poput slagalice, naročito kada govorimo o prostorima u kojima je potrebno smestiti mašinu za pranje i za sušenje veša. Često se suočavamo sa manjkom kvadrata u kupatilima, a rezervisane prostorije za ove aparate su retkost, možda kuhinja, ostava, podrum ili garaža.

Na sreću, postoje inovativna rešenja koja ne samo da omogućavaju maksimalnu efikasnost već i štede dragoceni prostor. Jedno od tih rešenja je postavljanje mašine za sušenje na mašinu za pranje veša, pomoću spojnog elementa. Na taj način biće vam olakšani ne samo svakodnevni zadaci pranja i sušenja veša, već i unapređen celokupni izgled prostora.

Izbor mesta

Pre nego što se upustite u postavljanje mašine za sušenje na mašinu za pranje veša, prvo morate pažljivo razmotriti prostor u kojem ćete ih postaviti. Obe mašine bi trebalo postaviti na ravnu i čvrstu podlogu kako bi se izbeglo neželjeno vibriranje ili pomeranje tokom radnog procesa. Pritom, obratite pažnju na električne i vodovodne priključke, obezbedite im lak pristup i dovoljno prostora za slobodno povezivanje.

Postavljanja uređaja

Ključni deo celog procesa postavljanja mašine za sušenje na mašinu za pranje veša je pravilno poravnavanje. Prvo, proverite dimenzije oba aparata kako biste bili sigurni da su savršeno kompatibilni. Zatim, postavite mašinu za pranje veša na odabrano mesto i pobrinite se da je potpuno poravnata. Otvorite vrata obe mašine kako biste imali lak pristup tokom povezivanja.

image

Umrežavanje mašina

Sada je vreme za povezivanje mašina. Počnite tako što ćete isključiti obe mašine iz struje. Zatim, koristeći odgovarajuće crevo, povežite dovod tople i hladne vode sa mašinom. Takođe, usmerite odvodno crevo prema odgovarajućem otvoru za otpadnu vodu. Bitno je održati čvrste veze kako biste izbegli eventualne curenja.

Kako biste povezali mašinu za sušenje sa mašinom za veš potreban vam je spojni element. Iz ponude izdvajamo par modela:

Bosch vezni deo WTZ11400 je praktičan dodatak za mašine za sušenje veša širine 60 cm. Opremljen izvlačivom policom, omogućava efikasno organizovanje prostora. Sa težinom od 4,46 kg, ovaj vezni deo pruža stabilnost i praktičnost u korišćenju.

image

Beko nosač za mašinu PSK predstavlja izuzetno koristan vezivni element za veš mašinu ili mašinu za sušenje veša. Sa dimenzijama od 12 cm x 62 cm x 9 cm, pruža stabilnost i pouzdanu podršku uređaju. Unapređen sa težinom od 1,9 kg, ovaj nosač je lagan, ali istovremeno čvrst, čineći ga idealnim dodatkom za optimalno organizovanje prostora i sigurno postavljanje vaših aparata.

Kada su obe mašine postavljene i povezane, proverite pažljivo sve veze i osigurajte da su čvrsto postavljene. Uključite obe mašine u struju i vaš prostor je spreman za savršeno pranje i sušenje veša, uz maksimalnu efikasnost i uštedu prostora.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *