LG klima je odličan izbor

x  T.

LG klime sa Dual Inverter kompresorom su efikasne, štede energiju, brže hlade ili greju i nisu bučne.

Nemoguće je zamisliti život bez klima uređaja. Predlažemo vam da investirate pametno, jer se ovaj uređaj ne kupuje često. Neka vaš izbor bude 2 u 1 i fantastična LG klima sa Dual Inverter kompresorom. Tokom leta i kada su temperature visoke rashladiće vas i osvežiti, a zimi grejati.

LG S12EQ

Ponuda:

Zašto kupiti LG klimu sa Dual Inverter kompresorom?

 • efikasnija je
 • brže hladi ili greje
 • štedi energiju i mali je potrošač
 • proizvodi nizak nivo buke pri radu
 • kvalitetne je izrade i dugovečna
 • lepog je dizajna

Štedi energiju i brže hladi

Kompresor sa inverterom podešava brzinu kompresora konstantno kako bi se održali željeni nivoi temperature. Dual Inverter Kompresor uz opseg frekvencije za rad uz uštedu energije štedi više energije u odnosu na standardni kompresor. Sa Dual Inverter kompresorom, vazduh se izbacuje brže i dalje.

Do 40% brže hladi, a ušteda energije je 70%.

O Dual Inverter Kompresoru

Da bi se podesila temperatura na standardnim klima uređajima kompresori se uključuju i isključuju i tako se više energije troši. Sa ovim modelima LG klime, Dual Inverter Kompresor neprekidno podešava brzinu kompresora kako bi se željeni nivoi temperature održali. Variranja su minimalna i na taj način je omogućeno prijatnije hlađenje i ušetada energije.

klima
foto:lg

Nizak nivo buke

Zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru sa iskošenim krilcima kompanije LG i Dual Inverter Kompresor omogućava neometan rad tako što eliminiše nepotrebnu buku.

Kontrolisana potrošnja energije

Uz dugme za funkciju LG Active Energy Control možete uz 3 opcije da podešavate potrošnju energije. Opcije su: 80%, 60%, 40%. Jednostavno dodirnite dugmet i kontrolisaćete učinak hlađenja i smanjiti potrošnju energije.

klima LG S09EQ

Brojne mogućnosti

 • Tehnologija Gold Fin obezbeđuje površinu otporniju na koroziju.
 • Režim Udoban san omogućava prijatno spavanje.
 • Opcija Momentalno podešavanje podešava otvore za vazduh na klimi na prethodno podešeni položaj tako da izduvni vazduh bude usmeren u suprotnom pravcu u odnosu na ljude koji se nalaze u prostoriji. Za sekund dobićete prijatan vazduh.
 • Osim što ove klime imaju viši indeks hlađenja nego što je to slučaj kod drugih tehnologija freona, tehnologija Freon R 32 je ekonomičnija, visokoefikasnija i bezbednija.
 • Funkcija Smart Diagnosis pruža da na praktičan način proverite informacije o podešavanju, instalaciji, rešavanju problema i druge informacije direktno preko pametnog telefona.
 • Automatsko čišćenje je funkcija koja sprečava formiranje bakterija i buđi na izmenjivaču toplote i na taj način stvara za boravak prijatnije okruženje.
 • Tu je i Kontrola vertikalnih krilaca u 6 koraka. Možete da izaberete smer kretanja krilaca među 6 prethodno podešenih položaja za postizanje tačno željenog smera izduvavanja vazduha.
 • Klimi možete pristupiti sa bilo kog mesta kada god poželite pomoću Wi-Fi konekcije i ekskluzivne LG aplikacije za upravljenje klima uređajima.
 • Sa ovim uređajem rešili ste i problem grejanja tokom zime. Opcija brzog zagrevanja stvoriće prijatnu toplinu u vašem domu neverovatno, brzinom. Automatsko pomeranje u 4 smera podešava protok vazduha na osnovu kruženja. Na taj način se omogućava optimalna distribucija toplog vazduha u prostoru i brzo zagrevanje.

Dizajn

Ove klime izgledaju lepo, tanko i moderno. Instalacija je jednostavna. Praktično je i čišćenje pomoću EZ klizećeg filtera. Veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.

Garancija 10 godina

Bićete bezbrižni i mirni sa klimom ovog brenda deceniju. Dugo vremena uživaćete u pogodnostima koje vam pruža.

Kupite LG klimu sa Dual Inverter kompresorom po povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *