Mališani istražuju svet uređaja u prodavnici u Lazarevcu

blog x   T.

Deca iz grupe “Leptirići” vrtića “Tom i Džeri” u Lazarevcu posetili su našu prodavnicu kako bi kroz projekat “Kućica” istražili svet uređaja koje koristimo u domaćinstvu.

Mališani mlađe grupe “Leptirići” iz vrtića “Tom i Džeri” u Lazarevcu su odlučili da istraže svet odraslih kroz svoj projekat “Kućica”. Kao deo tog istraživanja, posetili su našu prodavnicu u Lazarevcu, spremni da otkriju tajne i čuda uređaja koje koristimo u domaćinstvu.

Kada su stigli, naši prodavci su ih srdačno dočekali, spremni da podele svoje znanje i iskustvo. Mališani su bili puni radoznalosti, željni da saznaju sve što mogu o mašinama i uređajima koji čine naše svakodnevne živote lakšim i zanimljivijim.

Od mašina za pranje veša do mikrotalasnih pećnica, deca su bila oduševljena svim što su videla i saznala. Njihove radosti i uzbuđenje isijavali su dok su istraživali svaki kutak naše prodavnice.

deca  x

Vaspitačice vrtića nisu mogle da sakriju svoje oduševljenje. Zahvalile su nam se na srdačnoj dobrodošlici i prelepom prijemu koji su imali. Primetile su koliko su deca bila oduševljena ljubaznošću naših prodavaca i srdačnom dobrodošlicom. Nisu mogle da sakriju svoje zadovoljstvo videvši kako mališani sa velikim interesovanjem istražuju svaki kutak naše prodavnice i upijaju znanje o uređajima koje su do sada samo posmatrali iz daljine.

“Iznenađene smo koliko su deca brzo učila i postavljala pitanja, otkrivajući nove svetove kroz susret sa svakodnevnim predmetima.”

slike dece

Aleksandra Alašević, naša regionalna menadžerka je izrazila je veliko zadovoljstvo što su nas posetili najmlađi istraživači.

“Drago nam je što su mališani imali priliku da nauče nešto novo i korisno Njihova radoznalost i entuzijazam su nas inspirisali, a sa zadovoljstvom smo im otkrili tajne uređaja koji čine deo našeg svakodnevnog života. Raduje nas što smo im mogli pružiti ovu edukativnu i zabavnu avanturu i nadamo se da će ih ovo iskustvo inspirisati da nastave istraživati i učiti iz prve ruke”.

Kao znak zahvalnosti i podrške njihovom istraživačkom duhu, poklonili smo im olovke, slatkiše i promotivni materijal. Njihovi osmesi bili su najlepša nagrada koju smo mogli da dobijemo.

Sigurni smo da su ova iskustva ostavila neizbrisiv trag u njihovim malim, ali radoznalim umovima i radujemo se budućim posetama i novim avanturama koje će nas sve zajedno čekati.

deca  x

fdf df  ba eeff x

cbccd caf a  bccddaaeb  x

d aee cc afd bba x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *