Marvelov Spider-Man 2: Dupla moć i adrenalinska avantura

blog x

Pripremite se za neverovatnu igračku avanturu u najpoznatijem gradu superjunaka – Njujorku! U Spider-Man 2, dvojica legendarnih junaka, Peter Parker i Miles Morales, čekaju da preuzmete kontrolu i isprobate svoje supermoći dok se suočavate s moćnim negativcem, Venomom. Ova sjajna igra po top ceni čeka vas u Tehnomedia prodavnicama.

Iskoristite priliku za neverovatnu avanturu u Marvelovom Njujorku! Zaronite u svet Spider-Mana 2 i prelazite između dvojice legendarnih heroja, Petera Parkera i Majlsa Moralesa, dok istražujete nove priče i otkrivate neverovatne supermoći. Vaš zadatak je suočiti se sa negativcem Venomom i pobedite ga!

image

Spider-Man 2 čeka na vas u svim Tehnomedia prodavnicama širom Srbije i online shopu. Ne propustite priliku da uživate u ovoj sjajnoj igri!

O igri

Spremite se za napetu igru uz revolucionarnu Web Wings tehnologiju koja će vam omogućiti da Marvelov Njujork pretvorite u svoj vlastiti vazdušni prostor. Dok legendarni negativac Venom preti uništenjem njihovih života, njihovog grada i onih koje vole, izaberite i igrajte se istovremeno iz dve dinamične perspektive – bilo da preuzmete ulogu iskusnog Pitera Parkera ili se upustite u svet mladog junaka Majlsa Moralesa.

Piter Parker i Majls Morales se vraćaju u novu uzbudljivu avanturu u hvaljenoj Marvelovoj franšizi Spider-Man. Lebdeći, skačući i koristeći nove Web Wings tehnologije, putujte kroz Marvelov Njujork i brzo prebacujte između Pitera Parkera i Majlsa Moralesa kako biste iskusili različite priče i nove epske moći, dok se suočavate s legendarnim negativcem Venomom, koji prijeti da uništi njihove živote, grad i one koje vole.

  • Evolucija priče o Spajdermenu

Neverovatna snaga primorava Pitera i Majlsa da se suoče s ultimativnim testom snage, kako u kostimu, tako i izvan njega, balansirajući između svojih života, prijateljstava i svoje dužnosti da zaštite one kojima je zaštita potrebna.

Brzo prelazite između dva Spajdermena dok istražujete prošireni Marvelov Njujork. Otkrijte Piterove nove sposobnosti simbiota i Milesove eksplozivne bioelektrične moći otrova, istražujući nadogradive, visokotehnološke opreme koje poboljšavaju iskustvo borbe i donose dubinu i raznolikost igre.

image
  • Legendarna borba s Marvelovim superzlikovcima

Stupite u borbu protiv raznovrsnih novih i kultnih zlikovaca, uključujući originalnog monstruoznog Venoma, nemilosrdnog Lovca Kravena, promenjivog Lizarda i mnoge druge!

  • Prošireni Marvelov Njujork

Istražite Marvelov Njujork veći nego ikada ranije, sa dve nove oblasti – Bruklin i Kvins – kao i lokacije kao što je Koni Ajlend.

  • PlayStation 5 konzola nudi:

Izvanredne vizualne efekte pokretane Insomniac Games prilagođenim game engineom. Brzu promenu likova za trenutnu izmenu između Pitera Parkera i Majlsa Moralesa. Duboko impresivan prostorni zvuk širom grada. Proširen grad koji čeka da bude istražen na novim visinama sa bržim web-swinging kretanjem i novim Web Wings tehnologijama. Haptički povratne informacije koje stvaraju osećaj moći Spajdermena u vašim rukama. Prilagodljive triggere koji vam donose osjećaj borbe i kretanja na dohvat ruke.”

Spremite se za najveću Spider-Man avanturu dosad!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *