Moć, snaga i bezbroj mogućnosti sa DJI opremom

x DJI

Želite da zabeležite sve što se dešava vama ili oko vas? Uvek vam je nešto nedostajalo i niste bili zadovoljni opremom koju imate. Rešenje se zove DJI. DJI dronovi i akcione kamere poseduju napredne i intuitivne funkcije. Sve što snimite ili fotografišete izgledaće savršeno i idealno.

Ovi uređaji su vaši verni pratioci. Rukovanje je lako i jednostavno. Sa samo nekoliko dodira dobićete besprekorne snimake i slike. Sve što uradite pomoću ovih uređaja izgledaće besprekorno i kao da je uradio profesionalac. Glamurozno, holivudski, visokog kvaliteta i to iz bilo koje perspektive. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite: DJI dron MAVIC 2 ZOOM, DJI gimbal OM 4, DJI dron MINI 2, DJI dron MINI 2 FLY MORE COMBO, DJI akciona kamera POCKET 2.

image

Ako želite nešto da zabeležite sasvim drugčije i iz nove perspektive tu su Dji dronovi. Napredni senzori omogućavaju preciznost lebdenja i letenja. Mogu sve da podnesu i zabeleže.

DJI dron MAVIC 2 ZOOM će vas oduševiti. Snažan je i kompaktan sa brojnim mogućnostima. Izvanredan kvalitet fotografija i videa ostaviće vas bez daha. Zabeležiće impresivne fotografije od 48MP. Karakteriše ga SmartPhoto. Ima integrisane scene recegnition, HyperLight, iHDR u jednom modu radi optimalnijih rezultata. Scene recegnition optimizuju različite parametre kamere za razne scene i podržavaju inteligentno prepoznavanje 5 različitih kategorija: nebo, zalazak sunca, sneg, drveće i travu. Panorama mod je sa većim dinamičkim opsegom i bojama. Fotografije kao i snimci izgledaće filmski. Lepe i kretaivne fotografije iz vazduha će vas oduševiti. Sve to zahvaljujući kombinaciji moćne kamere sa inteligentnim modovima fotografisanja. Važno je samo da pronađete šta želite i to podesite, a nikakva postprodukcija vam neće biti potrebna. Naravno, možete dodati i muziku, efekte i filtere sa raznim šablonima. Ovaj quadcopter sa ugrađenom kamerom u vazduhu može ostati dugo do 31 minut. Izuzetna kamera ima 12 Mpix. Prepreke automatski zaobilazi. Maksimalna brzina letenja je 72 km/h, dok je maksimalni radijus letenja: 18000 m. DJI dron MAVIC 2 ZOOM u tri pravca sagledava okruženje: ispred, iza i ispod sebe. Vidno polje poboljšava pomoćno svetle. A toliko je stabilan i pametan da mu nijedna prepreka ne može ništa, dok će lako automatski isplanirati let. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 koristi unapređenu tehnologiju mapiranja tako da će sigurno i jednostavno izbeći i najmanju prepreku. Njegov nov daljinski je prijatan dok se drži u rukama i osećaj je neverovatan, kao da je dizajniran za pilote. Rezolucija video zapisa maksimalna je: 3840×2160 24/25/30p. Memoriju je moguće proširiti sa microSD do 128 gb. Kapacitet baterije je impresivan, 3850 mAh. Težina ovog drona je 905 grama, a dimenzije su: 214 x 91 x 84 cm.

image

DJI gimbal OM 4 vam pruža fantastične mogućnosti o kojima ste mogli samo da maštate. Povezivanje je putem bluetooth Low Energy 5.0. Pomoću funkcije Dynamic Zoom moći ćete da stvarate snimke u holivudskom stilu i da istaknete najvažnije detalje. ActiveTrack 3.0 može da prati objekte koji se kreću brzim tempom. Zahvaljujući Gesture Control funkciji, više nećete morati da pitate prolaznike da vas slikaju, jednostavno dajte signal gimbalu i on će napraviti savršenu fotografiju za vas. Maksimalna nosivost je 230 ± 60 g. Baterija je 2450 mAh (Li-ion). Punićete je 2,5 sata, a nakon toga moći ćete gimbal da koristite bez straha od pražnjenja baterije čak 15 sati. Dimenzije DJI gimbal OMa su: 4276 x 119,6 x 103,6 mm, a težina samo 390 grama.

Mnogo toga morate zabeležiti kako biste određene trenutke, doživljaje, događaje ili pojave sačuvali od zaborava. Putovanja, letovanja, zimovanja, snimite ili slikajte najboljom DJI opremom.

Ne kažu tek tako da su najmoćnije stvari i najmanje i najlakše. Ovu teoriju potvrdjuju DJI dron MINI 2 i DJI dron MINI 2 FLY MORE COMBO koji su lagani na primer poput prosečanog pametnog telefona. Zahvaljujući težini, kao jabuka na primer, 249 grama, nećete ga ni osetiti. Dimenzije su 245 x 289 x 56 mm, tako da može stati na vaš dlan.

Zato je ova bespilotna letilica lako prenosiva i možete uvek da je nosite sa sobom. Uređaj je praktičan i kompaktan. Mali je, ali moćan i kao da ima tonu snage s obzirom šta sve ume, može i zna. Brzina i autonomija letenja naravno zavise od različitih faktora kao što su vremenski uslovi i verzija softvera, ali ovi modeli mogu da se odupre vetrovima do 38 km/h i da polete na maksimalnoj nadmorskoj visini od 4 000 m. Vaši snimci će i tada biti stabilni. Gimbal je u 3 ose sa 4K kamerom. Kao da pritisnete dugme za ponovnu reprodukciju svojih sećanja. Nebo je granica, a sadržaj iz te perspektive će vas impresionirati zahvaljujući kameri od 12 MP. Video od 4K, 30 kadrova u sekundi i gibl sa 3 ose garantuju savršenstvo.

image

Zahvaljujući 4X Zoom-u ne morate da prilazite kako biste napravili sjajan snimak. Maksimalno vreme leta je 31 minut sa potpuno napunjenom baterijom. Maksimalna brzina letenja je 57,6 km/h (16 m/s), maksimalna brzina uspona 18 km/h (5 m/s), dok je maksimalna brzina spuštanja 12,6 km/h (3,5 m/s). Pozicioniranje je GPS/GLONASS. Maksimalna rezolucija fotografije je 4000 x 3000, a video zapisa 3840 x 2160. 4K UHD snimanje. Kamera ima 12 Mpix i fenomenalna je što potvrđuju: senzor 1/2.3″ CMOS, fokalna dužina: 24 mm, polje vidljivosti: 83°, otvor blende: f/2.8. Formati snimanja su: JPEG, DNG, H.264/AVC, MPEG-4. Moguće je proširiti memoriju sa microSD. Baterija je 2250 mAh. Daljinski upravljač poseduje operativnu frekvenciju 2,4 GHz (2,400 – 2,483)/5,8 GHz (5,725 – 5,850). Maksimalna operativna udaljenost je 10 km. Konekcija je USB Type-C,Micro-USB, Lightning. Kapacitet baterije je 5200 mAh.

Quick Shots pruža mogućnost da sa nekoliko dodira sve što ste zabeležili direktno delite na društvenim mrežama. A budite sigurni da će sve izgledati profesionalno, jer oni ustvari sve rade umesto vas. Neverovatne rezultate zajedno sa filterima i zvučnim zapisima omogući će vam aplikacija DJI Fly. Ako na primer želite da snimite ili fotografišete panoramu, izaberite panoramu širokog ugla 180 stepeni ili sfere, a ostalo će uraditi vaš dron. Budite sigurni da ćete kao krajnji rezultat dobiti pravo remek delo. Inteligentnu optimizaciju fotografija sadrži ova aplikacija, koja automatski poboljšava kvalitet slike nakon preuzimanja fotografije tako da ćete dobiti neverovatne detalje, žive boje…Ako niste sigurni gde da letite, pomoću aplikacije DJI Fly isplanirajte unapred svoj plan. Zahvaljujući Smart Return To Home osigurano je automatsko poletanje i precizno lebdenje, a sa dronom ćete moći jednostavno i sigurno da upravljate.

image

DJI akciona kamera POCKET 2 je video sistem sa stabilizacijom neverovatnih mogućnosti. Kao i ostali DJI uređaji i DJI akciona kamera POCKET 2 obiluje pametnim režimima. Snimićete sate i sate za pamćenje. Zahvaljujući svojoj veličini može vam stati u džep ili torbu i uvek biti pri ruci. Dimenzije su: 124,7 x 38,1 x 30 mm, a verovali ili ne težak je samo 117 grama. Opremljen za stabilizaciju pokreta i snimanje oštrih fotografija i glatkih video zapisa, Pocket 2 vam daje slobodu da stvorite magiju. Ako zapazite nešto zanimljivo, ova mala kamera je uvek spremna da to zabeleži. Snimite jednostavno sve što poželite jednom rukom. Uz HDR video, DJI Pocket 2 razdvaja nivoe ekspozicije po površini, sliku na slojeve tako da snimak izađe sa detaljima. Kada snimate fotografije od 64MP, stabilizovana kamera snima oštre snimke od 8k. Pomoću mini kontrolnog štapa možete brzo kontrolisati smer kamere i zumirati prenosnim džojstikom. Ovo je neka vrsta monopoda sa glavom na koju je montirana kamera. Glava se kreće duž 3 ose i osetljiva je na pokrete, tako da u slučaju iznenadnih potresa, glava apsorbuje vibracije kako bi se kamera kretala sporije, a snimci izgledali profesionalnije. Na taj način možete istovremeno hodati i snimati, bez straha da će se vibracije od hoda prenositi na kameru. Snimci su savršeno glatki, kao da su snimljeni dronom. Praćenje onog što kamera vidi odvija se, preko pametnog telefona (Android ili iOS), koji se montira na namensku ručicu na boku uređaja i povezan je ili preko USB Type-C porta ili preko Wi-Fi i/ili Bluetooth funkcija. Ima ugrađen i mikrofon i zvučnik. Baterija je Li-Polymer. Kapacitet je 875 mAh, vreme punjenja73 minuta, dok je maksimalno trajanje baterije 140 minuta.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite DJI model po svojoj meri. Jednostavno, morate isprobati nove mogućnosti nove serije DJI opreme. DJI dronove i akcione kamere po najpovoljnijim cenama i najboljim uslovima plaćanja omogućila vam je Tehnomedia. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *