Moćan Beko frižider

BLOG beko frizideri x

Kupite Beko frižider RCNT 375 E20 ZW ili neki drugi model iz nove serije i na poklon dobijate usisivač. Ovaj frižider je praktičan, ekonomičan, efikasan, jednom rečju savršen.

Nijedna kuhinja ne može bez frižidera. Najvredniji uređaj koji imate u domu je upravo on, jer radi 365 dana u godini. Najbolji izbor je Beko kombinovani frižider, jer dobijate 2 uređaja u jednom i frižider i zamrzivač. Predlažemo vam model iz nove serije Beko frižidera koji nosi oznaku RCNT 375 E20 ZW. Ne zauzima puno prostora, praktičan je, kvalitetan, štedljiv, ima malu potrošnju električne energije i nosi oznaku A++.

image

Voće i povrće će u ovom uređaju ostati sveže i do 30 dana. EverFresh+ omogućava da u svakom trenutku imate zdrave namirnice na raspolaganju. Neće se kvariti mesec dana i biće sveže zahvaljujući preciznim komandama za temperaturu i vlažnost koje smanjuju kondenzaciju u fioci.

Odeljak koji se nalazi iznad Everfresh fioke je prostor za čuvanje svežeg mesa, ribe, gotovih i ohladjenih jela na oko 0°C. Omogućava sigurnije i duže čuvanje osetljivih namirnica zahvaljujući direktnom hlađenju ove pregrade. Otvori za hlađenje se nalaze odmah ispod stakla i ubacuju vazduh direktno u policu.

EverFresh nema komande i radi bez obzira na izabranu temperaturu. Veliki broj malih rupica na donjem delu poklopca EverFresh fioke zardžava visoku vlažnost zbog čega voće i povrće sporije kalira, odnosno duže traje.

Niko ne voli kada se pomešaju mirisi namirnica koje se nalaze u frižideru. Sa Neo Frost sistemom dvostrukog hlađenja to se neće desiti. Name, NeoFrost jedinstveni sistem zasebnog hlađenja pojedinačnih pregrada i održava idealan protok vazduha i optimalne temperature u zamrzivaču i u frižideru. Sa ovom Neo Frost tehnologijom hrana će duže ostati sveža, nema mešanja mirisa kao ni stvaranja leda.

Ionizer stvara idealnu mikro klimu. U zatvorenom prostoru prirodnom procesu starenja izložene su namirnice koje se nalaze unutra. Zahvaljujući ionezeru doćiće do prirodnog procesa jonizacije. Ozon je njihov proizvod i on neprijatne mirise eliminiše prirodno i pruža svežinu hrani i najbolju zaštitu. Neprijatni jaki mirisi biće eliminisani. Filter sa aktivnim ugljem i jonizator održavaju higijenu vazduha na veoma visokom nivou, a u kombinaciji sa NeoFrost tehnologijom i EverFresh odeljkom koji odžavaju visoku vlažnost vazduha na viskom nivou, svežina namirnica se značajno produžava.

Funkcija Quick cooling postoji i za frižiderski i za zamrzivački deo i veoma je praktična. Jednim pritiskom na dugme aktiviraćete maksimalno hlađenje, što je veoma korisno kada dođete iz velike kupovine, na primer i smestite više namirnica odjednom u uređaj. Ova funkcija se automatski isključuje kada se temperatura izbalansira.

Zahvaljujući displeju u svakom trenutku videćete zadatu temperaturu. Holiday mod može isključiti frižiderski deo, a ostaviti zamrzivač da radi, na primer. Ovaj model frižidera je ekonomičan i poseduje Eko mod, koji kada je aktiviran prati da li se vrata otvaraju ili ne. Ukoliko se ne otvaraju duže od 6 sati prebacuje frižider u Eko mod koji štedi struju.

LED svetlo se nalazi na unutrašnjem levom zidu i kvalitetno osvetljava sve police bez obzira na količinu namirnica u frižideru. Osvetljenje dugo traje i troši malo struje.

Cooling EverFreshplus Primary

U ovom Beko uređaju hrana će zadržati bogat ukus dvostruko duže i ostaće sveža i sačuvati sve vitamine, minerale i hranljive sastojke.

U svakom momentu imaćete jasan uvid u unutrašnjost frižidera i dobru preglednost. Staklene police su izdržljive. Veoma je praktičan i funkcionalan. Ima 3 police u punoj širini u vratima, 2 posude za jaja, a zamrzivač 3 fioke i 2 kutije za led.

Ovaj samostojeći frižider sa zamrzivačem je visine 185 cm i širine 60 cm. Zapremina frižidera je 266 l , a zamrzivača 90. Karakteriše ga i tih rad. Nivo buke je 40 dB. Sistem upravljanja je elektronski i ima elektronski displej na vratima. Zahvaljujući promenljivom smeru otvaranja vrata, možete sami da podesite sa koje strane želite da budu. Veoma su praktična i otvaraju se do 90 stepeni. Vrata ovog Beko frižidera se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji.

Cooling NeoFrost Dual Cooling Primary

Zdravlje je najvažnije, a sa frižiderom iz nove Beko serije bićete sigurni i mirni, jer će vašu hranu čuvati na najbolji način. Namirnice će u svakom momentu biti sveže, neće doći do mešanja mirisa kao ni nastanka bakterija na primer, zahvaljujući funkciji dvostrukog hlađenja i joniziranju vazduha. Hlađenje će biti efikasno u svakom delu frižidera, jer ima Neo Frost funkciju. Drugačijim ga čine i podesiva vrata tako da možete promeniti smer otvaranja.

Ovaj model nudi najbolje i jednostavno ga morate imati u svom domu.

Požurite do Tehnomedie i nabavite Beko frižider iz nove serije po povoljnoj ceni. Ova specijalna ponuda traje mesec dana, u periodu od 19. aprila do kraja maja 2021. god, ili do isteka zaliha. Ako kupite ovaj model Beko frižidera ili neki drugi iz nove Beko serije na poklon dobijate BKS 5423 usisivač.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *