Naša prodavnica u Kruševcu slavi rođendan i poklanjamo popuste!

krusevac tm

Tehnomedia u Kruševcu slavi punih 7 godina postojanja i uspešnog rada i želimo ovaj divan dan proslaviti sa vama na najbolji mogući način – slavljeničkim popustima.

Naša prodavnica u Kruševcu koja se nalazi u samom centru grada pored glavne autobuske stanice u Jug Bogdanovoj 32 proslavlja svoju sedmu godinu uspešnog poslovanja! Ovo je poseban trenutak za nas i želimo ga podeliti s vama, našim dragim kupcima, bez kojih ne bismo stigli ovako daleko. Vaša vernost i podrška su nam bili vodilja i inspiracija.

Sedam godina je lep period, pun truda i posvećenosti i tokom ovih godina smo zajedno rasli. Bez obzira na sve izazove, uvek smo težili da vam pružimo najbolju ponudu proizvoda i uslugu koju zaslužujete. Vaša podrška i poverenje su bili ključni za naš uspeh i zato smo odlučili proslaviti rođendan sa vama na poseban način – trodnevnim popustima i posebnim ponudama.

Od 21. do 23. septembra obradovaćemo vas specijalnim popustima.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

Ponosno ističemo da tokom ovih godina nudimo najkvalitetnije uređaje i aparate kako biste mogli opremiti svoj dom i poslovni prostor na jednom mestu. Zahvaljujući vašoj podršci, postali smo vaš pouzdani partner u ispunjavanju svih potreba za modernim tehničkim rešenjima.

Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

image

U Kruševcu imamo 3 prodavnice. Pored naše slavljeničke, nalazimo se i u Takovskoj 4A i u Kneza Miloša bb.

Hvala vam što ste deo naše Tehnomedia zajednice. Nema boljeg načina da vam se zahvalimo nego da vam pružimo nezaboravne trenutke tokom našeg rođendana. I zato ne propustite priliku da budete deo ovog posebnog trenutka. Vidimo se u Tehnomedia prodavnici u Jug Bogdanovoj 33!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *