Otvorena najveća Tehnomedia prodavnica u Beogradu

blog x

Na novoj ekskluzivnoj lokaciji u Sakura Parku na Novom Beogradu počela je sa radom najveća Tehnomedia prodavnica. Očekuje vas maksimalan izbor uređaja po minimalnim cenama. Postavili smo visoke standarde kada su u pitanju ponuda i usluga.

U Sakura Parku na Novom Beogradu u Jurija Gagarina 19, u bloku 58 na preko 1 000 kvadrata nudimo vrhunske uređaje po fenomenalnim cenama. Očekuju vas: akcije niskih cena, popusti, pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Radno vreme radnim danima je od 9 do 21 sat, subotom od 10 do 21, a nedeljom od 10 do 17 sati.

site sakura x

Naša najveća prodavnica u Beogradu pruža vam obilje mogućnosti da istražite, uporedite i nabavite najnovije premium kao i standardne uređaje za dom i poslovni prostor uz vrhunsku uslugu. Imate priliku da istraže širok spektar proizvoda od bele tehnike, televizora, audio i video, it i telefona do malih kućnih aparata i periferije, sve pod jednim krovom.

Stručni tim naših prodavaca je obučen da pruži vrhunsku uslugu, kao i da vam pomogne da izaberete aparate koji najviše odgovaraju vašim potrebama.

Ne odlaži kupovinu, odloži plaćanje

Troškovi života su sve veći i ponekada može biti teško odvojiti veću sumu novca za kupovinu odmah. Zato želimo da vam olakšamo kupovinu i pružimo fleksibilnost u plaćanju.

Naša ponuda odloženog plaćanja od 6 do 30 mesečnih rata omogućava vam da kupujete sada i odmah. To znači da možete da nabavite proizvode koje želite bez da vam se odmah optereti kućni budžet. Sve što trebate da uradite je da odaberete proizvod koji želite, zatražite odloženo plaćanje i obezbedite sebi ono što vam je potrebno. Ukoliko imate pitanja ili nedoumica, naš ljubazni tim prodavaca će vam pomoći. Ne odlažite kupovinu, odložite plaćanje.

U najvećoj i najekskluzivnijoj Tehnomedia prodavnici u Beogradu nudimo vrhunske uređaje i nezaboravno iskustvo kupovine, jer vi zaslužujete samo najbolje.

Besplatan parking

Osim širokog asortimana tehničkih uređaja i vrhunske usluge, ponosno najavljujemo da vam nudimo i besplatan parking, kako bismo vašu kupovinu učinili još udobnijom i praktičnijom. Sada, uz besplatan parking, možete lako i bez stresa pronaći svoje omiljene proizvode, istražiti najnovije tehničke inovacije i dobiti stručne savete naših prodavaca.

Bilo da kupujete za sebe ili tražite savršen poklon za specijalnu priliku, mi smo tu da vam pomognemo i pružimo besprekorno iskustvo kupovine. Ne propustite ovu letnju senzaciju, more popusta i talas niskih cena, jer je to prava prilika da ugrabite i sniženja. Kod nas kupuju svi, dođite i vi.

Tehnomedia Sakura – tvoja nova tehno avantura

  efeaaeaafbbadadaedfafbcaf cef x

  ceaffaebfbfccdbedfbffcfefddfb fbaef x

  dbaebbffafbaaffeeffacac eaeebed x

  fdfaedcbaafacddbbddfacb fced x

  cadcbaaedbdfbbbccaadef aefeaabb x

  cebdacfdddcaabdcaabca eccaf x

  ceedbaefcaafaffcfaabbcecccca abac x

  dfefbdafedefcaffeaebfcdb daeebe x

  cadcbaaedbdfbbbccaadef aefeaabb x

  cebdacfdddcaabdcaabca eccaf x

  ceedbaefcaafaffcfaabbcecccca abac x

  cdbbfbbaebbbccbdcebb bebdfef x

  aacaeaabafeabbcbe bdfecaba x

  abdeacffacbfedaecfcbdadb bcfbfcf x

  adbaefdcdbfdeccddbaecffcdfcbbee bcead x

  beeeeababbcdebaebaeebcaa dbbffb x

  bcdfcfbeddabbecbcbeaac ffaeded x

  eddcadccdffecdeadeaffadbaeccdfa abfaffd x

  bffdcbedfdfaefdfeb adaefce x

  daabcafaabbecedccfbf addece x

  daeebbadbebfbfaaceba acfdd x

  edccddecacfabcacdaabcaf cdca x

  ededbbccbfcddaeeadeffd cdedcfba x

  ecadacbfabfcdaabdbbfcdddb bdceaaffaff x

  eddcadccdffecdeadeaffadbaeccdfa abfaffd x

  feddbbbfaaefcbdacaefedebcec effb x

  fcfcebbcedfebcadaad acbef x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *