Philips štapni usisivači: Nova era čistoće

blog x   T.

Otkrijte inovativne tehnologije koje otklanjaju i najmanje čestice prašine, donoseći jednostavnost i efikasnost u svakodnevno čišćenje vašeg doma.

U potrazi za savršenim čistim domom, pronalazimo saveznika koji olakšava put ka besprekornom okruženju – štapni usisivač! Za brzo i efikasno čišćenje, štapni usisivač postaje nezamenjiv alat. Praktičan, lak i efikasan u uklanjanju prašine, pruža neophodnu podršku za svakodnevno čišćenje.

Sa Philips usisivačima XC3133/01, XC3031/01 i XC2011/01, vaš dom će blistati čistoćom bez napora.

Štapni akumulatorski usisivači su revolucionarni u svojoj funkcionalnosti. Zaboravite na zamorne kablove i nepraktično usisavanje. Čišćenje postaje jednostavno.

  • Philips usisivač XC3133/01 omogućava vam usisavanje i brisanje u jednom prolazu, sa izdržljivim digitalnim motorom koji obezbeđuje dugotrajnu efikasnost. Sa nivoom buke od samo 80 dB, možete uživati u tišem čišćenju.

Sa PowerCyclone 8 tehnologijom, prašina se uklanja uz minimalnu potrošnju baterije, dok LED svetlo na usisnom nastavku omogućava preciznije čišćenje čak i u najtamnijim uglovima.

image
  • Usisivač XC3031/01 poseduje iste impresivne karakteristike kao i prethodni model, omogućavajući vam čistoću bez kompromisa. Sa vremenom rada od 60 minuta i turbo režimom koji traje 15 minuta, očekujte besprekorno čišćenje bez prekida.
  • Za one koji traže kompaktnost i praktičnost, tu je Philips usisivač XC2011/01. Sa kapacitetom posude za prašinu od 250 ml i vremenom rada od 40 minuta, ovaj model je idealan za brzo čišćenje svakog ugla vašeg doma.

Philips usisivači dolaze sa mogućnošću montaže na zid, što štedi prostor i olakšava pristup. Bez obzira na vaše potrebe, Philips ima pravi usisivač za vas.

Posetite naš maloprodajni objekat ili poručite online i oslobodite se tereta tradicionalnog usisavanja. Zamenite svoj stari usisivač novim, modernim i lakšim Philips štapnim usisivačem već danas.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *