Philips trimer za svakog muškarca

x Trimeri

Volite da izgledate besprekorno, negovano i lepo. Neophodan vam je dobar Philips trimer.

Ovi trimeri su veoma su jednostavni za korišćenje, udobni i precizni. Vašem licu kako bi bilo negovano i lepo ovaj aparat je neophodan. Izaberite onaj brenda Philips i to model sa oznakom QP6520/20 ili QP6510/20. Razlikuju se jedino po češljevima za skraćivanje dlačica. Češalj Philips modela QP6520/20 ima 14 dužina, a QP6510/20 poseduje 12.

image

Philips OneBlade je revolucionarni novi hibridni aparat za stilizovanje i kreiranje jasnih ivica i linija. OneBlade je ustvari više aprata u jednom. Podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje dužine. Ima precizan češalj sa 14 dužina. Aparat je punjiv i pogodan je i za suvo i za mokro korišćenje.

Aparat je osmišljen za oblikovanje dlačica na licu i skraćivanje dlačica na telu. Brijanje će biti olakšano i prijatno zahvaljujući dvostrukim sistemom za zaštitu, odnosno premazom za glatko klizanje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima. sečivo je brzo, 200 x u sekundi, i delotvorno i efikasno je i na dužim dlačicama.

Možete i da skratite bradu pomoću podesivog preciznog češlja. Izaberite neku od 14 ili 12 fiksnih postavki dužine, od 0,4 do 10 mm da biste dobili izgled kakav želite. Zahvaljujući dvostrukom sečivu možete da se brijete u oba smera i tako ćete imati dobar pregled i vedećete bukvalno svaku dlačicu koju brijete. Posao oko sređivanja brade završićete bukvalno za par sekundi. Krasi ih izdržljivost. Vodootporan je i jednostavno se čisti. Pod mlazom vode ga isperite. Možete se brijati sa ili bez pene po izboru. Na digitalnom LED displeju uvek ćete znati status baterije, tok punjenja i putnog zaključavanja. Napunite 1 sat litijum-jonsku bateriju i aparat će vas neprekidno služiti i raditi 90 minuta.

image

Ako volite kupovinu iz fotelje, poručite ih online. Postoji više načina poput: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Podsećamo vas da besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *