Počela sa radom druga Tehnomedia prodavnica u Čačku

x  T.

U Čačku je otvorna druga prodavnica po redu, a 58. u Srbiji. Odlična atmosfera, zadovoljni kupci, veliko interesovanje potrošača obeležili su prvi dan rada.

Nakon godinu dana od otvaranja prve prodavnice firme Tehnomedia u Čačku danas (21.10.2021.) je zvanično otpočela sa radom još jedna Tehnomedia prodavnica, objavio je portal OzonPress.

Prvi objekat nalazi se u Lučnoj zgradi preko puta Doma kulture (Gospodar Jovanova bb) dok se novootvoreni prodajni objekat nalazi na adresi: Dr Dragiše Mišovića br. 148.

tehnomedia

Tehnomedia je otkrila da je Čačak tržište koje pokazuje interes i ima kupovnu moć za robu kojom trguje, a Čačani su u ponudi Tehnomedie prepoznali spoj kvaliteta i cena koji im odgovara i eto kao rezultat svega toga otvoren je još jedan prodajni objekat sa širokim asortimanom bele tehnike, kućnih aparata i IT opreme.

tehnomedia
tehnomedia

O Tehnomedia prodavnici u Čačku

Ovaj maloprodajni objekat obuhvata površinu od 490 kvadratnih metara i nudi izbor preko 6.000 artikala različitih kategorija. Bela tehnika, TV, audio i video uređaji, foto aparati, it, telefonija, mali kućni aparati, periferija, pokućstvo, alati, baštenska oprema i još mnogo toga po povoljnim cenama i najboljim uslovima plaćanja pronaći ćete u ovoj prodavnici. Svi uređaji i aparati su izuzetnog kvaliteta. U svakom trenutku 8 ljubaznih i obučenih prodavca odgovoriće na svako vaše pitanje i pomoći oko izbora i pobrinuti se da budete zadovoljni.

tehnomedia
tehnomedia

Tehnomedia vam je obezbedila fantastičan popust od 20% na redovne cene ako se odlučite za kupovinu: MALIH KUĆNIH APARATA i PERIFERIJE, kao i fenomenalan popust u iznosu od 15% na: BELU TEHNIKU, TV, AUDIO I VIDEO, kao i na IT i TELEFONE.

tehnomedia

Dobitnici vrednih poklona

Po pravilima nagradne igre koju Tehnomedia organizuje prilikom otvaranja svakog novog prodajnog objekta, naša sugrađanka Milica Mihailović dobila je kao 58-mi kupac (u 58. Tehnomedia objektu) sa pazarenjem robe u vrednosti preko 10.000 rsd, vrednu nagradu. U pitanju je LG mašina za sušenje veša čija online cena je 99.999 dinara.

Tehnomedia dobitnica nagrade
Milica Mihailović (58.kupac) dobitnica LG mašine za sušenje veša

Vladimir Radosavljević (116. kupac) je na poklon od Tehnomedie dobio FOX DLED televizor 55DLE688 Smart 4K, čija je online cena 44 999 dinara.

  n
Vladimir Radosavljević (116. kupac) dobitnih Fox televizora.

Zoran Vasilijević je kao 174. kupac na poklon dobio Philips peglu GC3925/30. Online cena je 10 999 dinara.

  n
Zoran Vasilijević (174. kupac) dobitnik Philips pegle

Radno vreme

Radno vreme Tehnomedia 58. maloprodajnog objekta u našoj zemlji, a drugog u Čačku, je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat.

(i još malo atmosfere…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *