Poco by Xiaomi

naslovna

Xiaomijev podbrend Poco je nadmašio i oduševio korisnike odličnim odnosom kvaliteta i cene.

Sredinom 2018. godine je Xiaomi lansirao podbrend Poco i pretvorio ga u novu kompaniju. Neverovatan uspeh je doživeo sa svojim prvencem snažnim Pocophone F1 telefonom sa Snapdragon 845 procesorom i sjajnim performansama koji je i dalje veoma popularan. Poco naslednik se pokazao u pravom svetlu i opravdava očekivanja.

telefon

Šef indijskog odseka i globalni potpredsednik kompanije Abdul Q je sa svog Tviter naloga objavio: ” Kompanija oseća da je pravo vrijeme da POCO brend krene sa nezavisnim radom.”

Kineski Xiaomi je trenutno 4. najveći proizvođač pametnih telefona na svetu. U Indiji je jedan od najpopularnijih telefona. Kada je lansirao podbrend POCO želeo je da odmeri snagu sa pametnim flagship telefonima Samsung-a, OnePlus-a i drugima. Xiaomi unutar svoje kompanije ima Mi/Redmi podbrendove koje je osmislio za prodaju televizora, računara, telefona i drugih proizvoda za Evropsko i druga tržišta. Sa Poco-m su imali druge planove i rešili su da ga osamostale.

U Tehnomedia prodavnicama možete po povoljnim cenama i odličnim uslovima kupovine i plaćanja kupiti na primer: Poco M3, Poco X3 NFC, Poco X3 NFC 128GB, Poco F2 Pro.

Kako kažu iz ove kompanije, Poco će i u budućnosti biti uređaj sa velikom količinom RAM memorije i izuzetnim procesorima najviše klase. Prema najavama, telefone će pokretati android operativni sistem kombinovan sa Xiaomi MIUI interfejsom i naravno prilagođen za Poco uređaje.

Generalni menadžer kompanije Poco India Manmohan Čandolu je istakao da će, oflajn kanale praviti u hodu i samostalno će u početku nasupati samo online.

Da li će Poco nadmašiti roditelje Xiaomi, pokazaće vreme.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *