Poruči pre svih

x   T.

iPhone SE, iPhone 13 u zelenoj i iPhone 13 Pro u alpsko zelenoj boji biće dostupni od 8. aprila. Odlične uslove kupovine i plaćanja nudi Tehnomedia.

Linija iPhone 13 uskoro će biti dostupna u zelenoj boji, a Pro telefoni u alpsko zelenoj boji. Stižu nam i iPhone SE.

Sve dostupne modele za poručivanje putem Call centra (011 44 44 999 ) pogledajte ovde.

This image has an empty alt attribute; its file name is iphone-se-blog.jpg

iPhone SE

Sziže nam moćan pametan telefon sa ikoničnim dizajnom. Novi iPhone SE ima impresivne nadogradnje, uključujući performanse A15 Bionic, koji pokreće napredne mogućnosti kamere i čini skoro svako iskustvo boljim, od uređivanja fotografija do operacija koje zahtevaju puno energije poput igranja igrica i proširene stvarnosti. iPhone SE korisnicima pruža brže preuzimanje i otpremanje, video strimovanje većeg kvaliteta, interaktivnost u aplikacijama u realnom vremenu i još mnogo toga. Zajedno sa 5G, dužim trajanjem baterije i poboljšanom izdržljivošću može mnogo više nego bilo koji drugi pametni telefon.

Dizajn iPhone SE

iPhone SE je izdržljiv i lep. Ima najčvršće staklo u pametnom telefonu na prednjoj i zadnjoj strani, isto kao na zadnjoj strani iPhone 13 Pro i iPhone 13. Ocenjen je sa IP67 za otpornost na vodu i prašinu. iPhone SE je dizajniran da štiti od prosipanja.

A15 Bionic

Munjeviti A15 Bionic, nalazi se i u iPhone SE i iPhone 13 i omogućava lakši, bolji i brži rad, od pokretanja aplikacija do lakog rukovanja zahtevnim zadacima. A15 Bionic ima moćan 6-jezgarni CPU, najbrži CPU u pametnom telefonu, sa dva jezgra visokih performansi i 4 visokoefikasna jezgra. Savršen je za fotografisanje i igranje i A15 Bionic čini da svaka akcija bude efikasna.

Kamere iPhone SE

iPhone SE ima potpuno novi sistem kamera koji pokreće A15 Bionic, sa širokom kamerom od 12 megapiksela ƒ/1,8 otvora blende koja nudi neverovatne prednosti računarske fotografije, uključujući Smart HDR 4, fotografske stilove, duboku fuziju i portretni režim. Smart HDR 4 inteligentno podešava boje, kontraste. Tu je i Apple-ova obrada slika sa više kadrova. Procesor signala slike u A15 Bionic daje značajno poboljšane video zapise sa smanjenim šumom, posebno pri slabom osvetljenju, sa boljim balansom belog i istinitijim tonom kože.

5G

5G omogućava da iskoriste najnoviju generaciju bežične tehnologije, sa bržim otpremanjima i preuzimanjima, manjim kašnjenjem i boljim iskustvima na više mesta. Režim Smart Data će pametno sačuvati trajanje baterije automatskim prebacivanjem iPhone-a na LTE kada 5G brzine nisu potrebne. Podrška za 5G širom sveta raste, sa više od 200 operatera na preko 70 tržišta i regiona koji će ga podržavati do kraja godine.

iOS 15

iOS 15 poboljšava iPhone iskustvo sa više načina da ostanete povezani, moćnim ažuriranjima koja pomažu korisnicima da se fokusiraju i istražuju, i inteligentnim funkcijama za više posla sa iPhone-om.

This image has an empty alt attribute; its file name is iphone-13-blog-2.jpg

Nove zelene nijanse dostupne od 8. aprila

iPhone 13 stiže u sjajnoj nijansi tamno zelene boje poput šume i podseća na maskirno zelenu. iPhone 13 Pro‌ ima sofisticiranu alpsko zelenu, malo svetliju verziju maskirno zelene boje i poseduje mat završnu obradu. Nova alpsko zelena za iPhone 13 Pro je dobijena korišćenjem više slojeva nanometarske metalne keramike nanete na površinu. Sve je savršeno upotpunjeno hirurškom trakom od nerđajućeg čelika i teksturiranim mat zadnjim staklom.

iPhone 13 Pro alpine green i iPhone 13 green

Ovi telefoni će vas oduševiti novim prelepim zelenim bojama. Imaju napredni sistem kamera, neverovatnu izdržljivost, dugo trajanje baterije i 5G.

iPhone 13 ima elegantan dizajn, revolucionarni A15 Bionic čip, a postao je još izdržljiviji sa prednjim poklopcem Ceramic Shield, čvršćim od stakla bilo kog pametnog telefona. Tu je i napredno 5G iskustvo, najsavremeniji sistem kamera za savršene fotografije i video zapise i neverovatno dugo trajanje baterije. Poseduju najnapredniji ekran ikada na iPhone-u. Tu je svetao i živopisan Super Retina KSDR ekran sa ProMotion-om koji karakteriše prilagodljiva brzina osvežavanja od 10Hz do 120Hz.

Tu su i nove mogućnosti korišćenja Face ID-a dok nosite masku, nova opciju Siri glasa, proširena jezička podrška za vizuelno traženje, novi emodžiji i još mnogo toga.

A15 Bionic: ultimativni čip za pametni telefon

iPhone 13 Pro i iPhone 13 pokreće A15 Bionic čip, koji pruža neverovatna iskustva kao što je bioskopski režim, daje vam fantastičnu grafiku i čvrsto je integrisan sa iOS 15. Doživećete neverovatna iskustva kao što je igranje igrica visokih performansi. A15 Bionic efikasno rešava najzahtevnije zadatke i sa prilagođenim procesorom signala slike (ISP) u kombinaciji sa moćnim hardverom kamere, omogućava funkcije kamere kao što su Smart HDR 4 i još mnogo toga. Sa A15 Bionic, energetski efikasnijim komponentama i optimizacijama napajanja omogućene su čvrstom integracijom hardvera i softvera. iPhone 13 Pro i iPhone 13 nude još bolje i duže trajanje baterije.

Najnapredniji sistemi kamera na iPhone-u

iPhone 13 ima široku kameru sa najvećim senzorom ikada u sistemu sa dve kamere na iPhone-u, donoseći poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. Sa vrhunskim hardverom kamere optimizovanim za besprekoran rad sa iOS 15 i pokretanim novim ISP-om u A15 Bionic, iPhone 13 Pro i iPhone 13 nude najnaprednije sisteme za profesionalce i dve kamere ikada na iPhone-u.

iPhone 13 Pro ima nove široke, ultra široke i telefoto kamere koje snimaju zapanjujuće fotografije i video zapise i omogućavaju impresivne nove mogućnosti profesionalne kamere kao što su makro fotografija i video. Sistem sa dve kamere na iPhone 13 predstavlja ogroman korak u dizajnu kamere, sa Wide kamerom koja sadrži najveći senzor ikada u sistemu sa dve kamere za iPhone, prilagođenu Ultra Wide kameru i optički senzor sa pomeranjem stabilizacija slike.

iPhone 13 Pro i iPhone 13 nude moćne računarske funkcije fotografije, uključujući Smart HDR 4, Deep Fusion, noćni režim na svim kamerama u liniji, portretni režim sa portretnim osvetljenjem i fotografske stilove. iPhone 13 Pro ima Apple ProRAW. Dizajn ultraširokog sočiva i mogućnosti autofokusa, zajedno sa integracijom softvera, omogućavaju makro fotografiju na iPhone 13 Pro.

Nudeći najkvalitetniji video na pametnom telefonu, iPhone 13 Pro i iPhone 13 uveli su Cinematic režim, dajući prelep bokeh efekat u videu, uz mogućnost da korisnici podese fokus tokom i nakon snimanja.

This image has an empty alt attribute; its file name is iphone-se-i-13-blog.jpg

Apple visoki standardi za energetsku efikasnost

iPhone 13 Pro i iPhone 13 ispunjavaju Apple visoke standarde za energetsku efikasnost, vode računa o životnoj sredini i ne koriste štetne supstance. Apple planira da do 2030. ima nula uticaja na klimu u celom poslovanju, što uključuje proizvodne lance snabdevanja i sve životne cikluse proizvoda. To znači da će svaki prodati Apple uređaj, od proizvodnje komponenti, montaže, transporta, upotrebe kupaca, punjenja, pa sve do reciklaže i oporavka materijala, biti 100 posto neutralan ugljenik.

Novi iPhone SE, alpski zeleni iPhone 13 Pro i zeleni iPhone 13 biće dostupni od petka, 8. aprila. Uskoro ćete moći navedene telefone da kupite direktno u Tehnomedia prodavnicama, na čak 60 lokacija širom Srbije.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *