Posebna LG ponuda!

blog x

Otkrijte izvanredne mašine za pranje veša po povoljnim cenama! Na raspolaganju su vam LG modeli, pouzdani uređaji visokog kvaliteta.

Zamislite svet gde vaša mašina za pranje veša postaje tih čuvar vaših omiljenih komada odeće. LG Inverter Direct Drive motor donosi upravo tu magiju u vaš dom. Nabavite ih odmah u Tehnomedia prodavnici po povoljnoj ceni! Za online naručivanje možete izabrati različite načine plaćanja: uplatnicom, karticom tokom procesa online porudžbine, gotovinom prilikom dostave, ili putem  web kreditom.

LG je postavio nove standarde u tehnologiji pranja, donoseći mašine koje nisu samo uređaji za pranje veša, već prave čarobnice koje čuvaju, neguju i produžavaju život naših omiljenih komada odeće.

image
  • Inverter Direct Drive Motor

Savršena kombinacija inovacije i efikasnosti, LG Inverter Direct Drive motor je srce LG mašina za pranje veša. Ovaj revolucionarni motor postavlja nove standarde u oblasti pranja veša, nudeći niz prednosti koje će vas oduševiti.

Centralni deo inovativnih LG modela je Inverter Direct Drive motor. Ovaj motor sa direktnim pogonom postavlja nove standarde u industriji mašina za pranje veša. Kako radi? Direktno se povezuje sa bubnjem bez upotrebe kaiševa ili remenica, što smanjuje troškove održavanja i produžava vek trajanja vaše mašine. A što je još važnije, ovaj motor pruža preciznu kontrolu brzine bubnja i pokreta pranja. To znači da se prilagođava svakom tipu tkanine, bez obzira na to da li perete nežne svile ili debele pamučne tkanine. Prilagodljiva brzina omogućava vam da uštedite energiju i vodu, čineći vaše pranje efikasnijim.

  • Tih i ekonomičan rad

Zaboravite na buku i vibracije koje su ranije išle uz pranje veša. LG Inverter Direct Drive motor je ne samo tiši u radu, već je i energetski efikasan. Manja potrošnja energije čuva vaš džep, a istovremeno pomaže u očuvanju životne sredine. Sada možete prati veš u bilo koje doba dana ili noći, a da ne uznemiravate svoje ukućane ili susede.

  • Napredna tehnologija za pranje

Pored motora, LG mašine za pranje veša dolaze sa nizom naprednih tehnologija. Pametni senzori prepoznaju nivo zaprljanosti i veličinu opterećenja, prilagođavajući program pranja kako bi postigli najbolje rezultate. Takođe, LG mašine nude različite programe pranja za različite tkanine, uključujući one za osetljiv veš, pamuk, vunu i još mnogo toga.

Napredno pranje za različite tkanine Sa 6 različitih pokreta pranja, uključujući kotrljanje, koračne pokrete, intenzivnije udaranje o bubanj, centrifugiranje, filtraciju i nježno pranje za osetljive tkanine, osiguravate optimalan tretman za svaki komad odeće.

  • Pametno pranje

Uvek možete računati na besprekorno čistu odeću, bez obzira na trenutak. Pametno pranje uz dodatnu zaštitu za vaš veš LG AI DD™ tehnologija donosi inteligentno pranje uz veću zaštitu za vašu odeću. Ovaj inovativni sistem automatski bira najbolji program pranja na osnovu detaljnih podataka o vašem vešu. Zahvaljujući narednoj generaciji motora sa direktnim pogonom od LG-a, vaša odeća će zadržati svoj nov izgled duže, jer se pranje prilagođava mekoći tkanine, pružajući do 18% veću zaštitu za vašu odeću.

  • Dugotrajna garancija i miran san

Da biste se potpuno opustili, svaka LG mašina za pranje dolazi sa 10-godišnjom garancijom. Ova garancija je potvrda o pouzdanosti i dugovečnosti ovih mašina. LG se ponosi time što omogućava dugotrajno zadovoljstvo svojim korisnicima.

  • Zaključak

LG mašine za pranje veša unose notu elegancije u dom. Zamislite da svako pranje veša postane iskustvo koje vam štedi vreme i resurse, čini vaš dom tišim i čistijim, a vašu odeću čuva i čini je dugotrajnijom. Uz LG mašine za pranje, ovaj san postaje stvarnost.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *