Produžni kabl za svakog

x   T.m

Kada nemate dovoljno utičnica za sve električne uređaje, jedini spas je produžni kabl.

Hoćete da uključite neki električni uređaj ali sve utičnice na zidu su zauzete i ne znate šta da radite? Posetite Tehnomediu i nabavite produžni kabl. Imamo odličan izbor po super cenama. Zbog sigurnosti i bezbednosti potrebno je da izaberete kvalitetan produžni kabl.

Capture

Kako odabrati produžni?

U Tehnomedia ponudi su kvalitetni produžni kablovi renomiranih proizvođača. Prilikom kupovine obratite pažnju na karakteristike. Morate znati koje uređaje ćete uključiti u njega i na osnovu toga ćete znati koju snagu je potrebno da ima produžni i koju vrstu da kupite. U ponudi imamo modele sa jednom ili više utičnica, kao i različitih dužina kabla.

Snaga

Ukupna snaga u vatima je ispisana na svakom električnom uređaju. Kakav ćete model produžnog kabla kupiti zavisi od snage uređaja koji ćete priključiti. Ova dodatna komponenta električnog sistema mora biti kvalitetna, izdržljiva i dobra jer u suprotnom izazvaće veliku opasnost. Sa kablovima iz Tehnomedie nećete imati problem sa topljenjem, pregrevanjem i drugim neželjenim posledicama.

Prednost produžnih kablova

Zahvaljujući produžnom kablu u isto vreme moći će da radi više električnih uređaja. Struja ravnomerno teče kroz njega. Jednostavni su i praktični za korišćenje. Vaš prostor će biti uredan, jer ne zauzima puno prostora.

Obratite pažnju na amperažu priključnog kabla, jer je to važno zbog količine priključenih uređaja. Tako ćete zaštititi svoje aparate i uređaje od pregorevanja ili nekih nepredviđenih i opasnih situacija.

Za bezbednost prilikom rada i boravka u domu i na poslu izaberite produžni kabl iz Tehnomedie. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *