Slavimo rođendane Tehnomedia prodavnica u Kraljevu, Zaječaru i Kruševcu

blog x

Povodom rođendana naših prodavnica, poklanjamo posebne popuste našim dragim kupcima.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da naše 3 prodavnice slave divan dan i želimo da ga podelimo i proslavimo sa vama! Ovo je poseban trenutak za nas, jer bez vas, naših dragocenih kupaca, ne bismo mogli da dostignemo ovaj važan dan. Da bismo vam se zahvalili na podršci, lojalnosti i veri tokom svih ovih godina, odlučili smo da vam ponudimo ekskluzivne popuste i posebne pogodnosti.

Nudimo trodnevne popuste od 7. do 9. septembra.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.
blog x
  • Naša prodavnica u Kraljevu slavi 7. rođendan i ponosno stojimo pred vama kao pouzdan izbor za kvalitetne aparate i uređaje u Kraljevu. Nalazimo se u blizini šetališta u samom centru grada, preko puta glavne Pošte u Cara Lazara 38.

Da bismo obeležili ovu posebnu priliku, pripremili smo posebne popuste i akcije na naš asortiman, tako da možete uživati u najnovijim inovacijama po povoljnim cenama. Zahvaljujemo se svim našim kupcima na dugogodišnjem poverenju i podršci, jer bez vas, naša priča ne bi bila tako uspešna. Radujemo se budućim godinama poslovanja i obećavamo da ćemo i dalje raditi na tome da budemo vaša prva destinacija kada je u pitanju bele i crna tehnika kao i kvalitetna usluga. Hvala što ste deo naše priče!

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

blog x
  • U srcu Zaječara, na Trgu oslobođenja 1, pored Gradske uprave naša prodavnica slavi svoj rođendan i 7 godina uspešnog poslovanja i posvećenosti našim vernim kupcima.

Tokom ovog vremena, postali smo sinonim za pouzdanost i kvalitet uređaja, pružajući najnovije aparate i vrhunsku uslugu. Da bismo proslavili ovu posebnu priliku, spremili smo iznenađenja i posebne akcije za naše kupce, tako da mogu uživati u još boljim cenama i dodatnim beneficijama. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali tokom ovih godina. Nastavićemo da radimo sa istom strašću i posvećenošću kako bismo i dalje bili vaša omiljena destinacija za kupovinu.

Radno vreme radnim danima je od 9 do 16 sati, a subotom od 9 do 15.

blog x
  • U Kruševcu, u sklopu DIS-a u Kneza Miloša bb naša Tehnomedia prodavnica obeležava svoj 3. rođendan, proslavljajući uspešne godine pružanja vrhunske ponude i usluge našim kupcima.

Ponosno stojimo pred vama kao pouzdan izbor za sve vaše potrebe u vezi sa kućnim aparaturama i uređajima od frižidera do televizora i svega između i svega ostalog. Dom i poslovni prostor možete opremiti na jednom mestu. Tim povodom, pripremili smo posebne akcije popusta. Hvala vam što ste nas podržali i omogućili nam da rastemo i razvijamo se zajedno sa ovim prelepim gradom. Nastavićemo da se trudimo da budemo vaš prvi izbor kada je u pitanju sve od tehnike, jer vaše zadovoljstvo ostaje naša glavna misija.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 17.

Vaša podrška nam znači sve i radujemo se što ćemo zajedno proslaviti ovaj poseban trenutak. Hvala vam još jednom na vašoj vernosti i podršci. Vidimo se u našim prodavnicama!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *