Slavlje niskih cena povodom 3. rođendana Tehnomedie u Pančevu

blog x

Tri godine zajedno – tri dana neodoljivih cena! Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i obezbedite sebi najbolje uređaje i aparate po sniženim cenama.

Vreme je da proslavimo! Naša prodavnica u Pančevu koja se nalazi u sklopu DIS marketa u ulici Miloša Obrenovića 12 je upravo zakoračila u svoju treću godinu postojanja i želimo da taj trenutak podelimo sa svima vama, našim dragim kupcima. Da bismo obeležili ovu predivnu priliku, spremili smo za vas nešto posebno – neverovatne akcije niskih cena koje će vas ostaviti bez daha! Rođendansko slavlje počinje i zato iskoristite priliku da uštedite radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

Od 10. do 12. avgusta darujemo slavljeničke popuste:

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

Naš rođendan, vaša ušteda! Obeležavamo tri godine rada sa posebnim popustima na proizvode koji zadovoljavaju sve vaše potrebe.

blog x

Od samog osnivanja, naš cilj je bio da vam pružimo najkvalitetnije uređaje i aparate za vaš dom i poslovni prostor, uz istovremeno pružanje izvanredne usluge. Zahvaljujući vašem poverenju i podršci, danas proslavljamo treću godinu uspešnog poslovanja. Neka naš divan dan bude razlog za vaše zadovoljstvo i radost. Iskoristite naše posebne akcijske cene i obezbedite sebi moderne i funkcionalne uređaje.

Bilo da planirate da nabavite novi frižider, mašinu za veš, ili možda savremen pametni uređaj za vašu kuhinju, ovo je prava prilika da to uradite bez opterećenja budžeta. Vaša podrška je ono što nas pokreće i želimo da vam to pokažemo na poseban način.

Pridružite nam se u proslavi trećeg rođendana da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke i uspomene. Hvala vam što ste deo naše priče. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam na prvom mestu i radujemo se što ćemo i dalje biti vaša destinacija za kupovinu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *