Tehnomedia Pirot – 6 godina sa vama!

blog x

Ponosno obeležavamo 6 godina uspešnog rada i postojanja Tehnomedia prodavnice u Pirotu i poklanjamo popuste.

Tehnomedia u Pirotu obeležava svoj šesti rođendan – 6 godina predanog rada i uspešnog poslovanja u samom srcu grada, tik uz Osnovnu školu “Vuk Karadžić” i Nacionalne službe za zapošljavanje u Dragoševoj ulici 1. Ovo je poseban trenutak za nas i želimo da ga podelimo sa svima vama, našim dragim kupcima, koji ste nas pratili i podržavali na putu svih ovih godina.

U znak zahvalnosti za vašu podršku, želimo vam pružiti posebne povlastice tokom trodnevne proslave. Od 9. do 11. novembra, možete uživati u sledećim popustima:

  • 20% popusta na male kućne aparate i periferije.
  • 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video opremu, IT proizvode i telefone.

Šest godina je period ispunjen trudom i posvećenošću, a tokom tog vremena zajedno smo rasli i prevazilazili izazove. Vaša vernost i podrška bili su naša svetla vodilja i inspiracija za dalji napredak.

Add

Nastojali smo da vam pružimo najkvalitetnije uređaje i aparate kako biste mogli opremiti svoj dom i poslovni prostor na jednom mestu. Vaša podrška i poverenje bili su ključni za naš uspeh i zato smo odlučili da ovaj važan dan za nas proslavimo zajedno s vama na poseban način.

  • Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15 sati.

U Piroti imamo dve prodavnive, nalazimo se i u ulici Srpskih vladara bb, tako da imate dvostruku priliku da nas posetite.

Hvala vam što ste deo naše Tehnomedia zajednice. Želimo da ovaj rođendan bude nezaboravan trenutak za sve nas i zato vas pozivamo da budete deo ove posebne proslave. Vidimo se u Tehnomedia prodavnici u Dragoševoj 1!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *