Tehnomedia Vršac: Prvi rođendan, najbolji popusti!

blog x   T.

Krenimo u avanturu slavlja jer Tehnomedia Vršac proslavlja svoj prvi rođendan 10. maja! Pripremite se za trodnevno putovanje kroz tehnološke čarolije jer smo spremili nezaboravne popuste.

Proslava se bliži! Tehnomedia prodavnica u Vršcu koja se nalazi u Stop Shop-u slavi svoj prvi rođendan, a pozivamo vas da nam se pridružite. Od 10. do 12. maja, pripremili smo sjajne popuste.

  • Šta vas čeka tokom 3 dana punih iznenađenja?

Za male kućne aparate i periferije, čekaju vas popusti od čak 20%! A za sve ostale uređaje poput bele tehnike, televizora, audio i video uređaja, IT opreme ili telefona, tu su posebni popusti od 15%!

Ovo je prilika koju ne smete propustiti i zato obnovite svoje uređaje ili obradujte svoje najdraže.

  • Gde se nalazi prodavnica u Vršcu?
Add

Tehnomedia prodavnica u Vršcu nalazi se na Bulevaru Milosa Obilića 93a, u Stop Shop-u. Sa dovoljno parking prostora na raspolaganju, dolazak do nas je izuzetno jednostavan. Samo pet minuta vožnje iz centra Vršca i već ste kod nas. Naša prodavnica odiše prijatnom atmosferom i uređena je prepoznatljivim bojama, stvarajući idealno mesto za vašu kupovinu. Naši ljubazni i obučeni prodavci su tu da vam pomognu i pruže savete kako biste napravili pravu odluku prilikom kupovine. Za vas smo pripremili neodoljive popuste, jer želimo da ovaj poseban trenutak podelimo sa vama. Bez obzira da li tražite moderne uređaje, belu tehniku, televizore, telefone ili nešto drugo, ovo je prilika da svoje želje pretvorite u stvarnost uz specijalne popuste i samim tim uštedite…

Radimo radnim danima i vikendom od 9 do 21 sat, tako da imate dovoljno vremena da nas posetite.

Pridružite nam se tokom ovog trodnevnog popusta i osetite radost pametne kupovine. Ne propustite priliku da unapredite svoj svakodnevni život uz najnovije tehnološke inovacije! Vidimo se!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *