VOX Televizori – Moćna ponuda

vox blog x

Televizori ovog brenda su elegantnog dizajna, perfektne UHD reprodukcije slike i savršenog zvuka.

Želite da kupite dobar TV koji će vam omogućiti nešto više osim gledanja raznih kanala i televizijskih sadržaja? Hoćete da surfujete po internetu, gledate filmove i razne klipove na youtube, kao i druge sadržaje. Odličan izbor su VOX televizori. Sada je pravo vreme za kupovinu u Tehnomedia prodavnicama.

bba srbija  vox

VOX televizori su dobitnici BEST BUY TRADEMARK za najbolji odnos cene i kvaliteta za tržište Srbije.

image

Ova nova VOX serija bez okvira je sa android verzijom 9.0, kvalitetnim ekranom, moćnim zvukom i modernim dizajnom. Sve što vam je potrebno za nezaboravan doživljaj imaju ovi modeli.

Ekran je Direct LED ultra slim. Odziv slike: 60 Hz. Jedina razlika je u veličini ekrana. Jedan model je dijagonale od 43″, odnosno 109 cm i drugi od 50″ odnosno 127 cm.

Prilikom kupovine na poklon dobijate jedan od dva modela nosača za vaš uređaj.

Bićete sigurni, bezbrižni i mirni sa garancijom u trajanju od 3 godine. Dobićete besprekoran televizor po super ceni.

Lepog su dizajna sa izuzetno tankim okvirom tako da ćete imati utisak šire slike i nesputanog doživljaja. UHD 4K rezolucija pruža izražene boje i prelepe detalje. Za razliku od tradicionalnog Full HD televizora 4K TV uređaji imaju 4 puta više piksela. Zahvaljujući većoj gustini piksela kvalitet slike na 4K televizorima je detaljniji i živopisniji čak i na televizijskim ekranima iste veličine. Razlika se najviše primećuje kod uređaja sa velikim ekranom. U pogledu rastojanja imaćete fantastičan doživljaj i ako gledate sadržaj na ekranu sa blizine jer pojedinačne piksele nećete ni primetiti.

image

Zahvaljujući androidu 9.0 uživaćete u multimedijalnom sadržaju omiljenih aplikacija i igrica. HDR 10 pruža visok dinamički raspon i prikazuje detalje sadržaja podjednako u mračnim i osvetljenim scenama. Sve će izgledati prirodno i realno ka da se dešava tu oko vas. VOX televizori poseduju Dolby zvučni format koji je svetski standard i koristi se u ozbiljnoj filmskoj industriji. Reprodukcija višekanalnog zvuka je moguća.

Ako se odlučite za jedan od dva modela DLED televizor 43ADW-FFL UHD 4K Smart ili DLED televizor 50ADW-FFL UHD 4K Smart doživećete pravu atmosferu predstojećih sportskih manifestacija i imaćete utisak kao da ste na stadionu.

Neka VOX bude vaš prozor u svet. Kupite novi TV u Tehnomedia maloprodajnim objektima, zavalite se i opustite ispred njega i uživajte u brojnim sadržajima i mogućnostima koje vam nudi.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *